Πολιτισμός

Ένας Μουσικός Περίπατος στο Νότιο Πήλιο

Ένας Μουσικός Περίπατος στο Νότιο Πήλιο την Πέμπτη 12 Αυγούστου, στις 21:00, στον υπαίθριο Χώρο Εκδηλώσεων στο Χόρτο. Είσοδος: 7 ευρώ
Το συγκρότημα της Τομπουρλίκας παρουσιάζει γνωστά (ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΙ – Τα ένσημα του έρωτα/ Ο χασομέρης) και ανέκδοτα τραγούδια του Παντελή Χατζηκυριάκου. Τραγούδια με ευδιάκριτη τη λαϊκή φόρμα που σχολιάζουν δηκτικά την καθημερινότητα. Παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Γεωργάκης, κιθαρίστας και συνθέτης. Μέλος του συγκροτήματος της Τομπουρλίκας από 2013. Κωνσταντίνος Παππάς, μουσικός και εκτελεστής πολλών μουσικών οργάνων, μέλος του συγκροτήματος της Τομπουρλίκας από το 2011. Κωνσταντίνα Σαμαρά, μουσικός και σπουδάστρια του τμήματος μουσικής επιστήμης και τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μέλος του συγκροτήματος της Τομπουρλίκας από το 2020. Παντελής Χατζηκυριάκος, τραγουδοποιός. Εκ των ιδρυτών του συγκροτήματος της Τομπουρλίκας και μέλος του από το 1987.
Η είσοδος στις συναυλίες ξεκινά 1 ώρα πριν την έναρξη.
Θέσεις και εισιτήρια δεσμεύονται ηλεκτρονικά μέσω του [email protected] και τηλεφωνικά στο 6983223383.
Οι κρατήσεις ισχύουν μέχρι 30′ πριν την έναρξη της συναυλίας.

Κρατήσεις γίνονται έως και την προηγούμενη ημέρα από την ημερομηνία της συναυλίας.
Η πληρωμή του εισιτηρίου μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά σημειώνοντας στην κατάθεση ως αιτιολογία την ημερομηνία της συναυλίας και το όνομα του ακροατή. Λογαριασμός Τραπέζης Εθνικής Τράπεζας
IBAN: GR55 01102 010000 0201 0017 6989 Δικαιούχος: Ίδρυμα Αγγελίνης Χατζηνίκου
PAYPAL: https://paypal.me/AngelinisHadjinikosF?locale.x=el_GR
Η διοργάνωση ακολουθεί όλα τα υγειονομικά μέτρα που εφαρμόζονται στις συναυλίες ενώ συνίσταται στο κοινό η χρήση μάσκας κατά την επίσκεψη στον χώρο εκδηλώσεων.
Όλες οι συναυλίες αναμεταδίδονται και ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας μας στο facebook: https://www.facebook.com/pageIdrymaAggelinis/.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το