Ελλάδα

«Ενας αφόρητος πόνος μας πνίγει» – Ο σπαρακτικός επικήδειος των αδελφών του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ

Σπαρακτικά είναι τα όσα είπαν στον επικήδειο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, τα αδέλφια του Πέτρος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης.
Τα λόγια τους συγκλόνισαν τους εκατοντάδες ανθρώπους που βρίσκονται στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον χαρισματικό μικρότερο γιό της οικογένειας του Σωκράτη Κόκκαλη, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες:

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα. Το απίθανο φως που γέμιζε το χαμόγελο σου. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς. Ο κατάξανθος μπέμπης εξελίχτηκε σε έναν άντρα που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες ο καλύτερος οδηγός για να μάθουμε τι είναι ανιδιοτελής αγάπη. Θα είσαι για πάντα μέσα μας, θα είσαι πάντα εκεί. Ένας αφόρητος πόνος μας πνιγεί. Ξέρουμε ότι θέλεις από μας να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Με αγάπη τα αδέρφια σου».

Η οικογένεια Κόκκαλη αποχαιρετά τον βενιαμίν της οικογένειας, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, έχοντας στο πλευρό της την ευρύτερη οικογένεια και φίλους από όλους τους χώρους, τον αθλητικό, τον επιχειρηματικό, τον πολιτικό.
Η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το