Αθλητισμός

Έναρξη λειτουργίας τμήματος τεχνικής κολύμβησης στη Νίκη Βόλου

Το νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου πήρε αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη αναφέρονται τα εξής, όσον αφορά τις εγγραφές και τη λειτουργία του τμήματος, με προπονητή τον Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη και υπεύθυνο του τμήματος τον . Χριστόφορο Θεοδοσόπουλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά από προσπάθειες αρκετών μηνών και με τη στήριξη του Δ.Σ. του συλλόγου του Γ.Σ.Β. “Η Nίκη” και ιδιαίτερα του πρόεδρου κ. Στέργιου Φάτση, υποβλήθηκε η σχετική αλληλογραφία κι εκδόθηκε η αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ για το νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Συλλόγου.

Το νέο τμήμα, ξεκίνησε άμεσα τη λειτουργία του με αθλητές του τμήματος κολύμβησης που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και ξεκίνησαν προπονήσεις.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης έκανε όλες εκείνες τις ενέργειες κι επαφές και σε κεντρικό επίπεδο με το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της κολυμβητικής ομοσπονδίας, προκείμενου να ενταχθεί στο πλαίσιο αρχών που διέπει τη λειτουργία του τμήματος και να εναρμονιστεί στις κατευθυντήριες οδηγίες.

Προπονητής του νέου τμήματος θα είναι ο κ. Καλαϊτζογλίδης Γρηγόρης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα κλασικής τεχνικής και κλασικής κολύμβησης από τη ΓΓΑ και αθλητής τεχνικής κολύμβησης με διακρίσεις.

Οι αθλητές που εντάχθηκαν και προπονούνται, προετοιμάζονται πυρετωδώς, για την πρώτη συμμετοχή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα μας θα κάνει μια δυναμική εμφάνιση με αρκετούς αθλητές, τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα.

Υπεύθυνος του τμήματος τεχνικής κολύμβησης είναι ο κ. Χριστόφορος Θεοδοσόπουλος.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει για τους ενδιαφερόμενους που μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο
6984633250, έτσι ώστε από τη νέα αγωνιστική χρονιά, με σχεδιασμό και οργάνωση να έχουμε μια δομή, που θα έχει αυτόνομη λειτουργία και προσανατολισμό, με υψηλούς στόχους και έντονη αγωνιστική παρουσία.

Καλή αρχή και πολλές μελλοντικές επιτυχίες μέσα στο αγωνιστικό πνεύμα του συλλόγου και με οδηγό τις αρχές και το σύμβολό μας, που μας οδηγεί στη Νίκη”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το