Αθλητισμός

Έναρξη χρονιάς για την Ακαδημία της Αγριάς B.C.

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου θα γίνει η επίσημη έναρξη των προπονήσεων των μικρών τμημάτων της Αγριάς B.C., όπως είχε προγραμματιστεί στο κλείσιμο της προηγούμενης χρονιάς.
Για τρεις ημέρες, Τρίτη 3/9, Τετάρτη 4/9 και Πέμπτη 5/9/2019 και ώρες 17.30-20.30 θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες προπονήσεις για τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν και πέρυσι στο σύλλογο, ενώ παράλληλα θα γίνονται εγγραφές στον ίδιο χώρο. Όσοι ενδιαφερόμενοι γονείς θα ήθελαν να γνωρίσουν τους ανθρώπους του σωματείου, να ενημερωθούν και να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να γευτούν την εμπειρία του μπάσκετ, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το χώρο των προπονήσεων τις παραπάνω ημέρες και ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6978080323 (Ρούσης Δημήτριος), 6972773882 (Σερμέτης Κωνσταντίνος), 6976977683 (Μπάλλας Μάριος).
Για τη νέα αυτή χρονιά έχει ήδη ανακοινωθεί και η λειτουργία τμήματος για κορίτσια ηλικίας 10-14 ετών, ενώ τα κορίτσια μικρότερης ηλικίας θα συμμετέχουν σε ανάμεικτα τμήματα. Η φετινή χρονιά είναι η δεύτερη για την Ακαδημία, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αισιόδοξοι για την πορεία της και ευελπιστούν το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής να γίνει το αθλητικό «σπίτι», για όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της Αγριάς, αλλά και των γύρω περιοχών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το