Τοπικά

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στον Βόλο – Εννέα συνολικά σε όλη τη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού διαπιστώθηκε το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή του Βόλου, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19
Το κρούσμα εξετάστηκε κατόπιν συμπτωμάτων σε ιδιωτικό εργαστήριο. Στην υπόλοιπη Θεσσαλία:

-Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.
Τα 2 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε κοινωνική εκδήλωση στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλάτησης ενώ 1 ακόμη κρούσμα εξετάστηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων κατόπιν συμπτωματολογίας.

-Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.
Το 1 κρούσμα αποτελεί επαφή παλαιότερου κρούσματος (27/09/2020) και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ 2 ακόμη κρούσματα δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωμάτων.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19.
Και τα 2 κρούσματα μετέβησαν σε ιδιωτικά εργαστήρια κατόπιν συμπτωματολογίας.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το