Lifestyle, Θ Plus

Εμυ Στυλιανίδου για Σπυρόπουλο: «Κλείδωσε την πόρτα κι άρχισε άσεμνες κινήσεις»

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» το πρωί της Κυριακής (31/1) προβλήθηκε άλλη μια επώνυμη καταγγελία κατά του Κώστα Σπυρόπουλου. Η ηθοποιός Εμυ Στυλιανίδου έρχεται να προστεθεί στις καταγγελίες της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά, οι οποίες ισχυρίζονται ότι υπήρξαν θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα. Θυμίζουμε ότι κάτω από τις αναρτήσεις των ηθοποιών με την καταγγελία, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Σμαράγδα Καρύδη πήραν θέση υπέρ των τριών γυναικών.

Η Εμυ Στυλιανίδου διηγήθηκε τη δική της εμπειρία με τον Κώστα Σπυρόπουλο, λέγοντας: «Καλώ και τις άλλες κοπέλες που τους έχει συμβεί κάτι ανάλογο να βγουν και να καταγγείλουν το γεγονός. Πριν από κάποια χρόνια μου είπαν να πάω σε μία οντισιόν σε ένα θέατρο στο Μεταξουργείο. Φορούσα ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο – το λέω για να μην σχολιάσουν κάποιοι “τι φορούσε και τον προκάλεσε”.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος κλείδωσε από πίσω μου την πόρτα, κάτι που με θορύβησε λίγο, αλλά είπα μήπως και γίνεται έτσι γιατί μπαίνουν κάποιοι άνθρωποι και τον απασχολούν. Πίστευα ότι θα ήταν κι άλλοι άνθρωποι μέσα στο θέατρο, αλλά ήμουν μόνη και κατάλαβα ότι κάνει την οντισιόν με έναν άνθρωπο. Κλείνει προσωπικό ραντεβού. Κάναμε μία συζήτηση, κάτι δεν μου άρεσε σε αυτή τη συζήτηση δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Υπήρχε μία… διαχυτικότητα.

Άρχισε να κάνει κάποιες άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του
Μου έδωσε να διαβάσω ένα κείμενο του Μπέκετ και από εκεί και μετά άρχισε μία συμπεριφορά πολύ… οικεία. Εγώ καθόμουν στην καρέκλα ο ίδιος ήταν απέναντί μου και άρχισε να κάνει κάποιες άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του. Εγώ στη θέα όλων αυτών έφυγα στην αίθουσα. Από τον πανικό μου, το φόβο μου, τον τρόμο μου, άρχισα να γελάω έντονα υπερβολικά, και στα αυτιά μου ηχούσαν τα γέλια μου περίεργα» είπε η Εμυ Στυλιανίδου.

Η ηθοποιός απαντώντας στο «γιατί τώρα» είπε: «Τώρα πια τα παιδιά μου μεγαλώσανε, πατάω στα πόδια μου, γίνεται τώρα γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να το κάνουμε τώρα, γιατί αν το κάναμε τότε θα ήμασταν μόνες μας ενδεχομένως γραφικές τραγικές. Όλο αυτό έγινε σε έναν εργασιακό χώρο, στο θέατρο, δεν γίνονται στο πεζοδρόμιο ούτε σε ένα καφέ».

«Δεν το είπα σε κανέναν. Μπορεί και να ντρεπόμουν, να μην ήθελα να το ξανακούσω. Αν υπήρχαν κι άλλες φωνές θα το έλεγα. Σήμερα υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, έχω πια δύο παιδιά, θέλω να τους μάθω να μάχονται για οποιαδήποτε προσβολή δέχονται. Εγώ εξακολουθώ να είμαι άσημη. Αν τότε είχα πάει σε ένα αστυνομικό τμήμα, θα έλεγα τι, σε ποιον, πώς θα ήταν πιστευτό;» ανέφερε σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Για το δελτίο τύπου και την ανακοίνωση/απάντηση του Σπυρόπουλου είπε: «Αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι ενδεχομένως έχει θίξει ανθρώπους και έχει επίγνωση των γεγονότων. Σε αυτό το χώρο – στο θέατρο – δεν ξέρω αν πάνε άνθρωποι που νοσούν ή νόσουν σε αυτό τον χώρο… πολλές φορές έχω προβληματιστεί για αυτό το γεγονός. Το περιστατικό έγινε 2003-2004… η αναγνώριση της πράξης με μία συγγνώμη ναι θα κάλυπτε ένα μέρος της κατάστασης» είπε η ηθοποιός Εμυ Στυλιανίδου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το