Τοπικά

Εμβολιάστηκε η επικεφαλής των κλιμακίων του ΕΟΔΥ Ν. Τρικάλων Δήμητρα Νάτσινα

Συνεχίζεται ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του Νομού Τρικάλων.
Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr αφού ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Τρικάλων που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα, από το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού των Κέντρων Υγείας και των Δομών Υγείας της περιοχής μας.

Μεταξύ αυτών που εμβολιάστηκαν και η επικεφαλής των κλιμακίων του ΕΟΔΥ στο Νομό Τρικάλων, ιατρός-περιφερειακή σύμβουλος, Δήμητρα Νάτσινα. Η ίδια μιλώντας στο trikalavoice.gr αναφέρει ότι “με το εμβόλιο θωρακιζόμαστε έναντι του κορωνοϊού και κάνουμε το πρώτο βήμα για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά τη δουλειά μας με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και κατ’ εντολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, έτσι ώστε να περιορίσουμε τη διασπορά εντοπίζοντας έγκαιρα τα κρούσματα. Τα rapid test που έχουν διενεργηθεί τον τελευταίο μήνα είναι χιλιάδες και επιβεβαιώνουν πως συντονισμένα μπορούμε να πετύχουμε καλά αποτελέσματα”.

Νωρίτερα η ίδια είχε συνεργασία με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κώστα Γρηγορίου, για θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πηγή: trikalavoice.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το