Τοπικά

Eμπρηστικός μηχανισμός στους μετασχηματιστές του υποσταθμού ηλεκτροδότησης της ΑΓΕΤ

Ξημερώματα Κυριακής αντιεξουσιαστική ομάδα που αποκαλείται “Βασίλης Μάγγος”  τοποθέτησε  εμπρηστικό μηχανισμό στους μετασχηματιστές του υποσταθμού ηλεκτροδότησης της ΑΓΕΤ, που βρίσκεται μέσα στο χώρο του εργοστασίου.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα indymedia του αντιεξουσιαστικού χώρου «ξημερώματα Κυριακής 18/7, επιτεθήκαμε, τοποθετώντας εμπρηστικό μηχανισμό στους μετασχηματιστές του υποσταθμού ηλεκτροδότησης της ΑΓΕΤ, που βρίσκεται μέσα στο χώρο του εργοστασίου.
Προχωρήσαμε στην συγκεκριμένη ενέργεια δίνοντας έτσι φόρο τιμής στον σύντροφό μας Βασίλειο Μάγγο, έναν χρόνο ακριβώς μετά το θάνατο του. Δεν ξεχνάμε και δεν πρόκειται να συγχωρήσουμε τους ηθικούς αυτουργούς του ξυλοδαρμού και του βασανισμού του. Το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ αποτελεί πληγή για την πόλη του Βόλου συμπυκνώνοντας το μένος των εξουσιαστικών θεσμών απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία του Βόλου.
Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί των περσινών γεγονότων που οδήγησαν στον θάνατο του συντρόφου μας, και αυτό δεν πρόκειται να ξεχαστεί μέχρι να δούμε τις στάχτες και τα ερείπια του εργοστασίου.
Σε αυτό το πλαίσιο προσφέραμε αρκετά λίτρα βενζίνης και πολλές φλόγες σε αυτούς που καθημερινά κερνάν καρκίνο μια ολόκληρη πόλη. Το σύστημα απέκρυψε την δράση γιατί νιώθει και είναι ευάλωτο, επιβεβαιώνοντας μας ότι ο φόβος έχει αρχίσει να αλλάξει στρατόπεδο. Είναι υπόθεση όλων να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας με μαχητικού όρους».
Την ανακοίνωση υπογράφει ο Πυρήνας Άμεσης Δράσης “Βασίλειος Μάγγος”.

Οι φωτογραφίες μαζί με την ανακοίνωση αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το