Τοπικά

Εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των συνδικαλιστικών παρατάξεων στο Νοσοκομείο του Βόλου

Η παράταξη του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο του Βόλου κ. Ντίνου Μηνδρινού καταγγέλλει πως αυθαίρετα η διοίκηση του Νοσοκομείου όρισε σε διοικητική θέση τομεάρχη την επικεφαλής της αντίπαλης συνδικαλιστικής παράταξης, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες.
Η ανακοίνωση του κ. Μηνδρινού έχει ως εξής:

«Μετά μεγάλης μας λύπης είδαμε ανάρτηση στο Διαύγεια από την Διοίκηση του Νοσοκομείου για την ανάθεση θέσης Τομεάρχη στην κ. Τσιώμου Γαρυφαλλιά.
Η συγκεκριμένη ανάθεση αποτελεί κατάφωρη αδικία σε βάρος 4 συναδέλφων που προηγούνταν της κ.Τσιώμου σε χρόνια υπηρεσίας και οι οποίες ούτε ερωτήθηκαν για τη θέση. Παραγκωνίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από την Διοίκηση του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα από τον Διοικητή κ.Ντόκο.
Δυστυχώς η συγκεκριμένη επιλογή του αποτελεί ουσιαστικά και παρέμβασή του στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου που θα πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από ένα μήνα.
Τοποθετώντας την Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ και γνωστή συνδικαλίστρια του Νοσοκομείου σε θέση Διοίκησης, δίνει ουσιαστικά “Επιρροή” στην παλιά “Σύντροφο” προς τα μέλη του Συλλόγου.
Η συμπεριφορά του κ. Ντόκου που “θυμήθηκε” τις “κομματικές του ρίζες” την συγκεκριμένη στιγμή δεν συνάδει ούτε με την θέση του ούτε με τα σωστά πλαίσια Δημοκρατίας και Αξιοκρατίας.
Αν επιθυμούσε τόσο διακαώς την συγκεκριμένη ανάθεση, ακόμη και εις βάρος των άλλων συναδέλφων, ας την προχωρούσε μετά τις εκλογές, σεβόμενος τους θεσμούς και κυρίως τους εργαζόμενους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το