Τοπικά

Εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες εκπομπές το πρόγραμμα της Θ-tv μέσα από την e-thessalia.gr

Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση παρέχει καθημερινά η Θ-tv που προβάλλεται μέσα από την e-thessalia.gr, ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Θεσσαλία».
Παρακολουθείστε από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 10 το πρωί, την εκπομπή «Θεσσαλία Παντού». Πρόκειται για ένα ενημερωτικό πρόγραμμα με κοινωνικά, πολιτικά, αθλητικά και πολιτιστικά θέματα. Ζωντανή ενημέρωση από τους συντάκτες της εφημερίδας «Θεσσαλία» και ρεπορτάζ από την καθημερινότητα.

Κάθε Παρασκευή, στις 9 το βράδυ, μη χάσετε την εκπομπή «Θεσσαλία και Επιστήμη» με τον βιολόγο Μηνά Χαραλαμπίδη. Συζητά και αναλύει με ειδικούς θέματα υγείας, επιστήμης και γενικού ενδιαφέροντος. Παρουσιάζει νέες κυκλοφορίες βιβλίων και ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Ακόμη, από την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, στις 8 το βράδυ, ξεκινά η εκπομπή «Η Θεσσαλία για την Οικονομία», αποκλειστικά για οικονομικά, φορολογικά, ασφαλιστικά και λογιστικά θέματα, με τον καθηγητή οικονομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μιχάλη Ζουμπουλάκη και τον οικονομολόγο Βασίλη Δανό.
Συντονιστείτε στην e-thessalia.gr. Οι εκπομπές επαναλαμβάνονται διαδικτυακά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το