Τοπικά

Αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών

ΓΕΩΠΟΝΙΑ

Αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνεται στις 26 Νοεμβρίου στο προαύλιο της Σχολής από τις εννέα το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. Πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνει η Κοσμήμοτορας της Σχολής Μαρία Σακκελαρίου-Μαρκαντωνάκη.
Σημειώνεται ότι η τράπεζα αίματος δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2012 και από τότε ενισχύθηκε με αιμοδοσίες που έγιναν τον
Οκτώβριο του 2012, τον Απρίλιο του 2013, τον Απρίλιο του 2014, το Νοέμβριο του 2014 και τον Απρίλιο του 2015.

Εκδήλωση για την φυτοπροστασία από το Π.Θ.

Το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Σύγχρονες, καινοτόμες και αειφορικές πρακτικές εφαρμογής φυτοπροστατευτικών ουσιών (Παρουσίαση του TOPPSProject) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, που βρίσκεται στον κόμβο Φυτόκου της περιφερειακής οδού του Βόλου.

Στόχος αποτελεί η ενημέρωση των άμεσα ή έμμεσα εμπλεκομένων στην εφαρμογή φυτοπροστατευτικών ουσιών και προστασίας του περιβάλλοντος, προκειμένου να καταγραφούν οι απόψεις τους στο θέμα αυτό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το