Αθλητισμός

Εμμένει στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός για την πρώτη συνάντηση

Την Δευτέρα 23 Ιουλίου, ως γνωστόν, είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού, ωστόσο, για πρώτη φορά στα χρονικά της ομάδας, η «πρώτη», πιθανότατα, δεν θα γίνει εντός αγωνιστικού χώρου. Αιτία, η απόφαση του Δήμου Βόλου να κλείσει το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» για τεχνικούς λόγους.
Αναφέραμε εντός αγωνιστικού χώρου, γιατί η διοίκηση του Ερασιτέχνη και η εκτελεστική επιτροπή ποδοσφαίρου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κάνουν πίσω και προγραμματίζουν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έξω από το ΕΑΚ, στο πλακόστρωτο, όπως έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη, μετά την απόφαση του Δήμου Βόλου να πάρει πίσω την αρχική απόφαση παραχώρησης του σταδίου για την «πρώτη» των «ερυθρολεύκων».

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να αλλάξουν το μέρος στο οποίο θα γίνει ο αγιασμός και η έναρξη της προετοιμασίας και σήμερα αναμένεται ανακοίνωση από πλευράς διοίκησης του Ερασιτέχνη, με την οποία θα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει δυναμικό «παρών» στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.
Ως γνωστόν, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, στην εκδήλωση του Ολυμπιακού την περασμένη Τετάρτη, μιλώντας στους φιλάθλους ανέφερε πως «το «Τάκης Συνετόπουλος» είναι το σπίτι μας. Επειδή ο δήμαρχος της πόλης είπε ότι δε θα περάσουμε ούτε απ’ έξω, εμείς θα είμαστε εκεί και θα δούμε αυτοί πού θα είναι».
Χθες το πρωί ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει πως το ΕΑΚ θα παραμείνει κλειστό για τεχνικούς λόγους. Δεν θα μπορούν να αθληθούν ούτε οι απλοί πολίτες, που έτρεχαν στο ταρτάν του σταδίου, ούτε φυσικά θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και οι αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής, μέχρι νεοτέρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το στάδιο του ΕΑΚ Βόλου «Τ. Συνετόπουλος» θα παραμείνει κλειστό για τεχνικούς λόγους (έργα συντήρησης και ανακατασκευής), έτσι ώστε να πληροί, όσο το δυνατόν περισσότερους και καλύτερους όρους λειτουργικότητας και ασφάλειας κατά την χρήση του.

Οι αθλούμενοι και οι σύλλογοι θα ενημερωθούν για την επαναλειτουργία του, σύμφωνα με την εξέλιξη των έργων.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση όλων».
Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με έγγραφο που απέστειλε χθες το απόγευμα στον Ολυμπιακό, παραχωρεί το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης για την πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρολεύκων». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το έγγραφο ανέφερε, πως σε περίπτωση που προκληθούν ζημιές στο στάδιο από τους φιλάθλους, ο Δήμος θα αποβάλει τα τμήματα του Ολυμπιακού από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βόλου. Στον Ολυμπιακό θεώρησαν υποτιμητικά τα όσα ανέφερε το έγγραφο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και απάντησαν αρνητικά.

Austrian Boys: Την Δευτέρα θα είμαστε όλοι στο ΕΑΚ
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, στην οποία τονίζουν πως την Δευτέρα θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος». Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κόσμος – διοίκηση και παίκτες μια γροθιά. Ο πόλεμος που μας κάνουν έχει ως αποτέλεσμα την μέγιστη συσπείρωση μας, και αυτό θα αποδειχτεί και θα αναδειχθεί άλλη μια φορά την Δευτέρα στο σπίτι μας στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος». Το απόγευμα της Δευτέρας, όπως ορίζει η ιστορία μας και η ιδιοσυγκρασία μας, θα είμαστε εκεί. Είτε μέσα στις κερκίδες – είτε απέξω. Θα είμαστε εκεί είτε με λουκέτα, είτε χωρίς λουκέτα, Είτε με ΜΑΤ, είτε χωρίς ΜΑΤ, Είτε με εισαγγελέα, είτε χωρίς εισαγγελέα. Ως οπαδοί φημιζόμαστε για τις ειρηνικές διαθέσεις μας και χωρίς βιοπραγίες θα δώσουμε το «παρών» μαζικά και δυναμικά για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς για την ομάδα μας. Θυμίζουμε πως εν έτη 2018 το πολίτευμα είναι η δημοκρατία, και αν κάποιοι προωθούν την μερική χούντα και τον φασισμό, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να εκτίθενται σε όλη την Ελλάδα, να μας συσπειρώνουν και να επαναστατούμε. Ραντεβού την Δευτέρα από νωρίς στο σπίτι μας (7.30μμ) και εκεί θα δούμε αν περάσουμε απέξω, όπως αναπαράγει ο «λαλίστατος» γεροξεκούτης. ΥΓ. Τα γραφεία μας στην Αγ. Δημήτριου θα είναι από νωρίς ανοιχτά (5.30μμ) για πώληση καρτών διαρκείας, εγγραφές μελών και παγωμένες μπύρες. Επίσης είμαστε διαθέσιμοι να βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση των έργων του ΕΑΚ που είναι σε εξέλιξη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το