Τοπικά

«Εμφύλιος» για το Χιονοδρομικό στην ομάδα Αγοραστού

Τεταμένο ήταν σήμερα το κλίμα μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Γ. Καλτσογιάννη και του περιφερειακού συμβούλου Γ. Ιγγλέση, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Ούτε η παρουσία του επικεφαλής της παράταξης δεν μπόρεσε να κατευνάσει τον εκνευρισμό του Γ. Ιγγλέση απέναντι στον αντιπεριφερειάρχη, που με την ιδιότητα του προέδρου του Ορειβατικού Συλλόγου υπέγραψε εξώδικο προς την εταιρεία «Κενταύρων Όρος», για απόδοση οφειλών στον Ορειβατικό.

«Θα δώσουμε τα χρήματα στον Ορειβατικό όποτε έχουμε» δήλωνε σήμερα ο κ. Ιγγλέσης, με τον κ. Καλτσογιάννη να επισημαίνει σε όλους τους τόνους πως δεν έχει σταλεί αγωγή, όπως ισχυρίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της Εταιρείας. Σε ήπιους τόνους ο κ. Αγοραστός δήλωσε πως δεν υπάρχει εμφύλιος στην ομάδα του, αλλά έδειξε να συντάσσεται με την άποψη του κ. Ιγγλέση, καθώς τόνισε ότι ο Ορειβατικός ωφελείται τα μέγιστα από τη λειτουργία του Χιονοδρομικού και ότι το όποιο χρέος θα αποπληρωθεί, καθώς η περιφερειακή αρχή παρέλαβε μια χρεοκοπημένη εταιρεία.

«Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αν ο Καλτσογιάννης αποσύρει την αγωγή» έλεγε σε έντονο ύφος ο κ. Ιγγλέσης και ο αντιπεριφερειάρχης απαντούσε πως καμία αγωγή δεν κατατέθηκε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το