Αθλητισμός

Έμεινε ο Γουτούλης στον Ρήγα Φεραίο

Στον Ρήγα Φεραίο ανέκαθεν εκτιμούσαν το ταλέντο του Κώστα Γουτούλη και επιθυμούσαν την παραμονή του, κάτι που έγινε πραγματικότητα, αφού ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Εξάλλου, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βγήκε από τα «σπλάχνα» του ιστορικού συλλόγου. Ούτε 16 χρονών δεν ήταν όταν ο τότε προπονητής Λάκης Μπακάλης τον προώθησε στην πρώτη ομάδα του Ρήγα Φεραίου τη σεζόν 2011-12. Τότε μέτρησε εννέα συμμετοχές και ένα γκολ, παίζοντας στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ πανηγύρισε με τους «κυανόλευκους» την κατάκτηση του νταμπλ στην ΕΠΣΘ.

Το 2012-13 έπαιξε σε 20 παιχνίδια της Δ’ Εθνικής και ήταν πρώτος σε συμμετοχές από τους συμπαίκτες του. «Γεμάτες» ήταν και οι επόμενες τρεις σεζόν στη Γ’ Εθνική με 20 παρουσίες και ένα γκολ το 2013-14, με 14 εμφανίσεις το 2014-15 και 25 συμμετοχές με δύο γκολ το 2015-16, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως εξτρέμ. Μόνο το 2016-17 δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Ρήγα, έχοντας παίξει μόνο σε δύο αγώνες.

Ακολούθησαν δύο πολύ καλές χρονιές με τη φανέλα του Διαγόρα στην Α’ ΕΠΣΘ. Το 2017-18 έπαιξε σε 22 αγώνες και σκόραρε επτά φορές, ενώ το 2018-19 έδωσε το «παρών» σε 26 παιχνίδια και πέτυχε έξι τέρματα, πανηγυρίζοντας με τον σύλλογο του Στεφανοβικείου την κατάκτηση του τίτλου. Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στον Ρήγα και αγωνίστηκε σε 14 ματς, σκοράροντας τρεις φορές, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα που διεκόπη πρόλαβε να παίξει σε πέντε αγώνες. Συνολικά με την ομάδα του Βελεστίνου έχει 109 συμμετοχές (εκ των οποίων οι 81 σε Γ’ και Δ’ Εθνική) και επτά γκολ στο ενεργητικό του. φυσικά, Τη νέα χρονιά θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον Λάκη Μπακάλη, τον άνθρωπο που τον πίστεψε και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Η ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου είναι η εξής: «Η διοίκηση του Α.Σ.Β «Ρήγας Φεραίος» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Γουτούλη.

Ο 25χρονος μέσος, γέννημα-θρέμμα του Ρήγα, παραμένει στο δυναμικό της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας. Του ευχόμαστε υγεία, καλά παιχνίδια και πολλές επιτυχίες».

 

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συναγερμός μετά από κρούσμα αφρικανικής πανώλης των χοίρων σε αγριόχοιρο

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στην περιοχή των Σερρών μετά την εμφάνιση και επιβεβαίωση κρούσματος της αφρικανικής…

18 Ιανουαρίου 2024

Στην κορυφή των πωλήσεων η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ

Η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ συνέχισε και το 2023 την ανοδική της πορεία ως μία…

18 Ιανουαρίου 2024

Πράσινη Αριστερά: “Πάλι τα ίδια με τα δέντρα – Η νέα Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει το…θεάρεστο έργο της προηγούμενης”

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συντονιστικό Μαγνησίας της Πράσινης Αριστεράς για την κοπή δέντρων στον Κραυσίδωνα. Χαρακτηριστικά…

18 Ιανουαρίου 2024

Υβριδική εκδήλωση επιστήμης & τεχνολογίας Innovent Forum σε συνδιοργάνωση του Π.Θ.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είναι συνδιοργανωτής του Innovent Forum 2024, της υβριδικής εκδήλωσης που προωθεί και…

18 Ιανουαρίου 2024

Διαδικτυακή διάλεξη Θανάση Ν. Παπαθανασίου:«Φως από τη Βασιλεία του Θεού, στο σήμερα: Το ζήτημα της κοινωνικής δικαιοσύνης στους Πατέρες της Εκκλησίας»

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου και ώρα Ελλάδας 8 μ.μ. πραγματοποιείται η δεύτερη εκδήλωση του κύκλου…

18 Ιανουαρίου 2024

Τιμά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης

Εκτός από τα "δελφίνια" της τεχνικής κολύμβησης η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης θα τιμήσει πριν…

18 Ιανουαρίου 2024