Τοπικά

Ελπίζουν στην κατάκτηση μιας έδρας στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

“Στόχος του Κινήματος είναι να αναδειχθούμε ως τρίτη δύναμη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και δουλεύουμε όλοι μαζί για να βγάλουμε έδρα στο νομό” τόνισε κατά την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία, η πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Φούλη Τσιώμου.  Η ίδια τόνισε πως έγινε ό,τι καλύτερο στην επιλογή των υποψηφίων καθώς καλύπτουν όλη τη Μαγνησία ενώ πρόκειται για άξια στελέχη της παράταξης.

“Είμαστε η παράταξη που πρόσφερε πολλά στην ελληνική κοινωνία, έκανε τα μεγαλύτερα πράγματα και ανέδειξε τη μεσαία τάξη” απάντησε η κ. Τσιώμου ερωτηθείσα γιατί οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν το Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές.  Ακόμη σημείωσε ότι έχει γίνει σχέδιο δράσης με έμφαση στην εξωστρέφεια και οι νομαρχιακές εκλογικού αγώνα θα επισκεφθούν χωριά της Μαγνησίας  με τους υποψήφιους βουλευτές για να ενημερώσουν για το πρόγραμμα του Κινήματος. Από το Κίνημα θα γίνουν ομιλίες στις τέσσερις πρωτεύουσες δήμων του Νομού. Η  πρώτη κεντρική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Αργαλαστή αύριο, Σάββατο στις 8:30 το βράδυ.

Ακολούθησαν σύντομες δηλώσεις των υποψηφίων.  Σημειώνεται ότι στη σημερινή παρουσίαση δεν μπόρεσε να παρευρεθεί η υποψήφια από τις Σποράδες Μαγδαληνή Μπελτζενίτη.

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Αναστασίου ανέφερε ότι το πολιτικό διακύβευμα έχει να κάνει με το πολιτικό αντίβαρο στο χώρο του προοδευτικού κέντρου και της σοσιαλδημοκρατίας. Κάλεσε τον κόσμο να εμπιστευτεί  το ΚΙΝΑΛ και τα στελέχη του. “Είχαμε θάρρος και πολιτικό κόστος αλλά το κάναμε και είπαμε αλήθεια στον ελληνικό λαό. Στο τέλος της διαδρομής θα κάνουμε το ταμείο και θα δούμε αν το στίγμα ήταν καθαρό. Όλοι θα κριθούμε από δημοκρατικούς πολίτες.

Ο κ. Γιάννης Σακκόπουλος ευχαρίστησε τους πολίτες που ψήφισαν στις ευρωεκλογές το Κίνημα Αλλαγής και επισήμανε ότι μπορεί να είναι τρίτη δύναμη και να παίξει σημαντικό ρόλο.”Θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε η τρίτη δύναμη. Όποια πέτρα και να σηκώσεις θα δεις έργα δικά μας αλλά δεν στεκόμαστε στο παρελθόν. Συμβάλλουμε στην ασφαλή πορεία της χώρας” είπε χαρακτηριστικά.

 

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Τρύφωνας Πλαστάρας ευχαρίστησε τη Νομαρχιακή Επιτροπή και  τα κεντρικά της Αθήνας που τον επέλεξαν. “Υπηρετούμε το χώρο αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια. Είμαι Περήφανος γιατί μέσα από τη δουλειά που κάναμε, δίνουμε καθαρό μήνυμα στην κοινωνία, το σχέδιο Ελλάδα που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται με συνέργειες φορέων τα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ όταν οι άλλοι μας λοιδορούσαν” δήλωσε ο ίδιος.

“Αυτή η δημοκρατική παράταξη έφερε την ανάπτυξη στη χώρα μας και οι πολίτες πρέπει να την αγκαλιάσουν. Μπορεί να υπήρχαν παθογένειες αλλά είναι μακριά από εμάς. Είναι στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Έχουμε στρατηγική για την ανάπτυξη και ένα κοινωνικό πρόσωπο. Το Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να φέρει την ελπίδα στη χώρα μας” ανέφερε ο υποψήφιος Νίκος Χαυτούρας.

Ο κ.Φώτης Χατζηδημητρίου επισήμανε ότι ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. “Με ομαδική δουλειά η έδρα που τόσο περιμένουμε στη Μαγνησία θα κερδηθεί. Είμαστε μαζί σε αυτό τον αγώνα, κανένας δεν περισσεύει. Είμαστε η μοναδική παράταξη που πάντα έβαζε πρώτα το εθνικό συμφέρον. Και αυτό που καταλαβαίνουμε στα 9 χρόνια της κρίσης είναι ότι η μεσαία τάξη έχει επιφορτιστεί με όλα τα βάρη”. Κάλεσε επίσης τους πολίτες να είναι ξανά μαζί και να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στο Κίνημα Αλλαγής.

“Θέλω να προσφέρω τα μέγιστα στο ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους και έχουν βάλει πολλά χρόνια πλάτη” ανέφερε η Έλενα Χριστοδουλιά.
Τέλος η Ελένη Φορτούνα σημείωσε ότι την τιμάει η πρόσκληση να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος. “Θα προσπαθήσω να βοηθήσω το κίνημα γιατί έχει ένα εφικτό πρόγραμμα για τον μικρομεσαίο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το