Αθλητισμός

Ελπιδοφόρα μηνύματα έστειλε ο ΝΟΒΑ στο Χειμερινό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων Β’

Εξαιρετικά και ελπιδοφόρα ήταν τα αποτελέσματα των αθλητριών και αθλητών του ΝΟΒΑ στο Χειμερινό Πρωτάθλημα κορασίδων Β’ καθώς επέστρεψαν στη πόλη μας έχοντας δυο αργυρά μετάλλια στις αποσκευές τους.
Πιο αναλυτικά το πρώτο αργυρό μετάλλιο για τις Βολιώτισσες αθλήτριες ήρθε το πρωί της Κυριακής όπου οι Μαριέμ Μαμπρούκ και Δήμητρα Παγώνη αναδείχθηκαν δεύτερες πίσω από το ντουέτο του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και μπροστά επίσης από το επόμενο ντουέτο του ίδιου συλλόγου.
Ακόμα μια επιτυχία είχαμε με τις Νικολέτα Καλτσογιάννη και Παναγιώτα Φραγκάκη οι οποίες αναδείχθηκαν 6ες στο τελικό του ίδιου αγωνίσματος. Στον προκριματικό στο ντουέτο είχαμε συμμετοχή και από τις Μαρία Ιωάννα Αμεραλή και Αθανασία Δελησταμάτη οι οποίες κατέλαβαν τη 14η θέση ανάμεσα σε 37 συμμετοχές.

Το δεύτερο αργυρό μετάλλιο για τις «γοργόνες» του βολιώτικου ομίλου ήρθε στον τελικό του ομαδικού όπου οι Αμεραλή Μαρία-Ιωάννα, Δελησταμάτη Αθανασία, Καλτσογιάννη Νικολέτα, Μαμπρούκ Μαριέμ, Παγώνη Δήμητρα, Σιρίνα Ξένια, Τρέσκα Δαναη, Φραγκάκη Παναγιώτα, Σδράλλη Ευαγγελία (αναπληρωματική) εκτέλεσαν πολύ όμορφα το πρόγραμμά τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη δεύτερη θέση πίσω από τον «χρυσό» ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και μπροστά από τον «χάλκινο» ΝΟ Χανίων.
Συμμετοχή είχαν επίσης και όλα τα παιδιά του ΝΟΒΑ στο αγώνισμα των φιγούρων, όπου οι παρουσίες έφτασαν τις 246 με τα εξής αποτελέσματα: 3η Μαμπρούκ Μαριέμ, 5η Φραγκάκη Παναγιώτα, 7η Παγώνη Δήμητρα, 18η Καλτσογιάννη Νικολέτα, 21η Αμεραλή Μαρία-Ιωάννα, 40η Δελησταμάτη Αθανασία, 92η Τρέσκα Δανάη, 113η Σιρίνα Ξένια, 140η Σδράλλη Ευαγγελία, 142η Μαρούγκα Μαρία, 175ος Κουκουσέλης-Φούσκης Στυλιανός, 187η Δαμασιώτη-Καλατζή Νεφέλη, 188ος Κουκουσέλης-Φούσκης Νικόλας, 208η Παπαγεωργίου Μαγδαληνή.

Ο πρόεδρος Χαράλαμπος Τσουκαλάς και το Δ.Σ. του ΝΟΒΑ συγχαίρουν τα παιδιά του ομίλου και τις προπονήτριες Εβίτα Κοφίδη και Δήμητρα Ζαντερίου, καθώς και την αντιπρόεδρο του ομίλου που είναι και έφορος καλλιτεχνικής κολύμβησης εθνικών ομάδων της ΚΕΟ, Μαρία Παρασκευοπούλου, για την επιτυχία και τους εύχονται καλή συνέχεια στην αγωνιστική τους χρονιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το