Αθλητισμός

Ελπιδοφόρα εμφάνιση του ΟΕΑ/ΝΑΒ σε αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός

Με έξι μετάλλια (τρία χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο) επέστρεψαν οι πέντε αθλητές της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΟΕΑ/ΝΑΒ από την Αθήνα, όπου συμμετείχαν στο 3ο Τρόπαιο κολύμβησης που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 850 κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Τρία χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Θανάσης Μακρής στα 100μ, 200μ και 400μ ελεύθερο, αργυρά μετάλλια κατέκτησαν ο Δημήτρης Σταματίου στα 50μ πεταλούδα και ο Δημήτρης Φλαμπούρης στα 200μ ελεύθερο και χάλκινο μετάλλιο πήρε η Αναστασία Παπαδημητρίου στα 200μ ύπτιο. Συμμετείχαν με βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων ο Απόστολος Μπαράκος και ο Γιάννης Γιάκας.
Η εφορεία κολύμβησης συγχαίρει τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας του ΟΕΑ/ΝΑΒ Στέλλα Μπέμπη και Βασίλη Κατσικόπουλο και τους αθλητές για την ελπιδοφόρα εμφάνιση τους. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής ομάδας συνεχίζονται στο επόμενο διάστημα με τελικούς στόχους τα Πανελλήνια πρωταθλήματα του καλοκαιριού από τα οποία η κολύμβηση του ΟΕΑ/ΝΑΒ προσδοκά κορυφαίες επιδόσεις και καλύτερα αποτελέσματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το