Τοπικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους Βολιώτης ελεύθερος επαγγελματίας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε την περασμένη Πέμπτη, ύστερα από την απολογία του στον Ανακριτή Βόλου και με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ο 50χρονος Βολιώτης ελεύθερος επαγγελματίας, που κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικη.

Ο ελεύθερος επαγγελματίας φέρεται να υποστήριξε απολογούμενος, πως δεν έκανε ότι τον κατηγορεί η ανήλικη και αρνήθηκε κάθε κατηγορία για βιασμό και ασέλγεια. Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν, είναι απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση μία φορά κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του.
Όπως είχε δημοσιεύσει η «Θ» τον περασμένο Δεκέμβριο, το θύμα φέρεται να είναι ανήλικη, αλβανικής υπηκοότητας, που εκπαιδευόταν (μαθητευόμενη) στην επιχείρηση του φερόμενου ως δράστη του βιασμού και της ασέλγειας.

Η ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση φέρεται να τελέστηκε το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο του 2017 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε αρχές του 2018, σε χώρο εκτός της επιχείρησης του κατηγορούμενου.
Τώρα αναμένεται η έκδοση του σχετικού βουλεύματος, καθώς ο Βολιώτης ελεύθερος επαγγελματίας αντιμετωπίζει διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και κατάχρηση ανήλικου προσώπου, που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και όχι το 18ο σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις ότι το ανήλικο πρόσωπο δέχθηκε τις υπηρεσίες του φερόμενου ως δράστη και ο φερόμενος ως δράστης παρέδιδε μαθήματα στο ανήλικο πρόσωπο.

Η επιχείρηση του κατηγορούμενου φέρεται να λειτουργεί στο κέντρο του Βόλου και ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και να τέλεσε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται, τόσο εντός όσο και εκτός της επιχείρησής του. Μάλιστα τον βιασμό φέρεται να τον τέλεσε εκτός της επιχείρησης, με το πρόσχημα της βελτίωσης της εκπαίδευσης της ανήλικης, με την οποία είχε συναντήσεις.
Οι γονείς της ανήλικης κατάγγειλαν τα γεγονότα τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και υπέβαλαν μήνυση κατά του Βολιώτη ελεύθερου επαγγελματία, ενώ την ίδια καταγγελία φέρεται να έκανε και ο αδερφός της ανήλικης. Η ίδια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δίσταζε να μιλήσει για ότι φέρεται να της συνέβη, αλλά κίνησε τις υποψίες των γονέων της, όταν σταμάτησε ξαφνικά να πηγαίνει στην επιχείρηση, όπου εκπαιδευόταν, μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το