Τοπικά

Ελεύθερος με όρους ο Βολιώτης πατέρας που κατηγορείται για αποπλάνηση της ανήλικης κόρης του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ύστερα από την απολογία του στον Ανακριτή και με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, αφέθηκε ο Βολιώτης, που κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανήλικου και της κατάχρησης σε ασέλγεια ανήλικου κατ’ εξακολούθηση. Ο πατέρας που κατηγορείται για αποπλάνηση της ανήλικης κόρης του, είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.

Πρόκειται για Βολιώτη, ηλικίας 35-40 χρόνων, πατέρα δύο παιδιών, που διώκεται για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου προσώπου, που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του, επίσης κατ’ εξακολούθηση. Και τα δύο αδικήματα διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να αποπλάνησε την 10χρονη περίπου κόρη του, ενώ τον μήνυσε γι’ αυτή του την πράξη η σύζυγός του, που φέρεται να πληροφορήθηκε το περιστατικό από τον 12χρονο περίπου γιό τους…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το