Τοπικά

Ελεύθερος με όρους ο 33χρονος με τα 13 δενδρύλλια χασίς

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, ο 33χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για τη δημιουργία υδροπονικής καλλιέργειας στην οποία υπήρχαν 13 δενδρύλλια χασίς.

Ο άνδρας ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα και εργαζόταν σε κατάστημα σε χωριό του Ανατολικού Πηλίου, μέχρι να δικαστεί στο Εφετείο Κακουργημάτων, θα παρουσιάζεται μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον της ανακρίτριας και του εισαγγελέα υποστήριξε πως είχε 13 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε γλάστρες με χώμα, ύψους από 0,20 εκατοστά έως 1,20, για ιδία χρήση. Εναντίον του 33χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για διακίνηση και καλλιέργεια ινδικής κάνναβης σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε σε αποθήκη δίπλα από το σπίτι που νοίκιαζε και διέμενε, ειδικά διαμορφωμένος χώρος, εντός του οποίου καλλιεργούνταν 13 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,20 μέτρα, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από τον χώρο κατασχέθηκαν διάφορα σύνεργα, όπως τρεις ανεμιστήρες, λαμπτήρας φωτισμού, μετασχηματιστής, ψηφιακή συσκευή μέτρησης θερμοκρασίας – υγρασίας και χρονοδιακόπτης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το