Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: «Η στιγμή που περιμένω…»

menegaki

Μέχρι στιγμής έχει αποφύγει επιμόνως να μιλήσει δημοσίως για την εγκυμοσύνη της -ασχέτως αν αυτή πια είναι προφανής. Η Ελένη Μενεγάκη είχε καταφέρει να αποφεύγει ή να διακόπτει ευγενικά τις σχετικές ερωτήσεις, κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν θέλει επί του παρόντος να κάνει καμία δήλωση για το τέταρτο παιδί που περιμένει.

Δεν κατάφερε, πάντως, να αποφύγει την απευθείας ερώτηση κατά την παρουσία της σε εκδήλωση στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, οπότε και δέχτηκε να δώσει απάντηση, μιλώντας πρώτη φορά για τη στιγμή που με πολλή χαρά περιμένει.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε από δημοσιογράφο: «Πώς νιώθετε που σε λίγους μήνες θα γνωρίσετε ακόμα ένα μέλος της οικογένειας σας;». Κι απάντησε: «Δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση γιατί ξέρω ότι κάνεις τη δουλειά σου. Είμαι γενικώς πολύ χαρούμενη, πολύ αισιόδοξη, πιστεύω στην καλή ενέργεια του κόσμου και ελπίζω όπως μου τη μεταδίδει να την μεταδίδω κι εγώ πίσω. Ο χρόνος θα κυλήσει όμορφα και θα φτάσουμε στη στιγμή που εμείς, τουλάχιστον, περιμένουμε. Την περιμένουμε…».

πηγή www.thetoc.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το