ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τραυματίστηκε 17χρονη στον Βόλο

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Αθλητισμός

Έλαμψε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας – Ξεχώρισαν οι αθλητές του στους αγώνες που έλαβαν μέρος

Σε διάφορους αγώνες ανά την Ελλάδα μετείχαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας και τα πήγαν περίφημα. Έχοντας εξαιρετική απόδοση χάρισαν αρκετά μετάλλια και υψηλές θέσεις στον όμιλο κάνοντας υπερήφανο τον προπονητή τους, Ζάχο Κατσιγιαννάκη.
Πιο αναλυτικά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καρπούζας στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 για αγόρια 12 ετών που διεξήχθη στην Αθήνα.
Στο ίδιο τουρνουά η Μαριάνθη Χριστοφορίδου πήρε την 3η θέση στα διπλά στην κατηγορία κοριτσιών 14 ετών. Επίσης ο Δημήτρης Δεδούσης έλαβε μέρος στην κατηγορία αγόρια 18 ετών, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των «16». Παρόλα αυτά η παρουσία του κρίνεται επιτυχημένη αν λάβουμε υπόψη ότι είναι 16 χρόνων και αντιμετώπισε αθλητές μεγαλύτερους ηλικιακά.
Ο Κωνσταντίνος Καρπούζας έλαμψε και στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1. Στα αγόρια κάτω των 12 ετών κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο μετά από καταπληκτική εμφάνιση.
Στην ίδια διοργάνωση το χάλκινο πήρε η Μαριάνθη Χριστοφορίδου συμμετέχοντας στα διπλά, ενώ καλή πορεία είχαν ο Σάββας Τζαμτζής και ο Γιάννης Κουτσογιάννης φτάνοντας μέχρι τους «16» στις κατηγορίες 12 και 14 ετών στα αγόρια αντίστοιχα.

Ο ΚωνσταντίνοςΚαρπούζας με τον προπονητή Ζάχο Κατσιγιαννάκη

Στην Άρτα φιλοξενήθηκε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις στην κατηγορία Ε2 αγοριών και κοριτσιών Κ14. Στο διπλό οι Χάρης Ράλλης και Γιάννης Κουτσογιάννης προκρίθηκαν στον τελικό, όπου έχασαν από τους Στέλιο Ζερβό και Διονύση Γουβέλη.
Οι δύο αθλητές του ΟΑΜ είναι 12 ετών και κατάφεραν να κοντράρουν αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας κατακτώντας τελικά το αργυρό μετάλλιο. Στην ίδια διοργάνωση ο Γιάννης Κουτσογιάννης κατέλαβε την 3η θέση στο μονό στην κατηγορία αγοριών 14 χρόνων.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας εκπροσωπήθηκε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε2 στην Καβάλα. Στα αγόρια 16 ετών ο Ιάσων Μαυρίας ανακηρύχθηκε πρωταθλητής με συμπαίκτη τον Λευτέρη Δημοβέλη από τον Φοίβο Λάρισας.

Από δεξιά εικονίζονται οι Γιάννης Κουτσογιάννης και Χάρρης Ράλλης

Σε αντίστοιχο τουρνουά, που έγινε στην Αθήνα, ο Σάββας Τζαμτσής έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στην κατηγορία αγόρια 12 ετών.
Στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε το Ενωσιακό Τουρνουά Ε3, όπου και εκεί ο ΟΑΜ είχε σημαντικές διακρίσεις. Η Μαριάνθη Χριστοφορίδου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα κορίτσια 16 ετών, ο Ανδρέας Κελαϊδόπουλος πήρε το αργυρό μετάλλιο στα αγόρια 16 ετών, όπως και η Έλενα Καλφοπούλου στα κορίτσια 12 ετών, ενώ ο Σάββας Τζαμτζής κατετάγη 3ος στα αγόρια 12 ετών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το