Τοπικά

ΕΚΒ: Κροκοδείλια δάκρυα της Κυβέρνησης για την αυτοκτονία πρώην εργαζόμενης στου Καρυπίδη

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου επιτίθεται στην Κυβέρνηση και την κατηγορεί ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της στην υπόθεση της αυτοκτονίας πρώην εργαζόμενης στου Καρυπίδη:

«Οργή και αγανάκτηση και βαρύς πόνος»έπιασε ξανά την Κυβέρνηση, με αφορμή το τραγικό συμβάν της αυτοκτονίας της επί 15 μήνες απλήρωτης εργαζόμενης του Καρυπίδη.
Για άλλη μια φορά, μάλιστα, αντί της επίδειξης πραγματικής ευαισθησίας και της ανάληψης των ευθυνών για την διαιώνιση ενός άλυτου επί μήνες προβλήματος ε, επιχειρείται η μετάθεση ευθυνών, με άκομψη επίθεση στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με  ανάρτηση του Γ.Γ. του Υπ. Εργασίας κ. Ανδρέα Νεφελούδη.
Έμεινε, άραγε, ίχνος έστω, θεσμικής τσίπας; Ή θαρρούν εκεί στην Κυβέρνηση ότι η συγκεκριμένη περίπτωση της άτυχης συναδέλφου, δεν συγκαταλέγεται στα λοιπά μνημονιακά αντεργατικά εγκλήματα, που έχουν οδηγήσει στην απόγνωση, χιλιάδες άλλους εργαζομένους;
Τα κροκοδείλια δάκρυα του κ. Νεφελούδη, δεν αρκούν για να ξεπλύνουν αυτές τις ευθύνες, που θρασύτατα, τώρα και άστοχα  επιχειρείται να μετατεθούν αλλού”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το