Τοπικά

Το ΕΚΒ καλεί τους εργαζόμενους να απεργήσουν στις 8 Δεκεμβρίου

H Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» στην 24ωρη Πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ, στις 8 Δεκεμβρίου και στο αγωνιστικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Συνομοσπονδία στην Αθήνα.
“Ακόμη και τώρα, που η οικονομία της Χώρας βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο μνημονιακό τέλμα, εξ αιτίας των αναποτελεσματικών, αντιαναπτυξιακών πολιτικών, Κυβέρνηση και δανειστές ξαναβάζουν στο «κρεβάτι του Προκρούστη» τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους!
Με το ψευτοδίλημμα της αναγκαιότητας να υπάρξει έγκαιρα συμφωνία με τους Θεσμούς και να «τρέξει» ομαλά η β΄ αξιολόγηση, η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να χαρίσει στους βιομήχανους και τους τραπεζίτες ό,τι απόμεινε από τους πετσοκομμένους μισθούς και τις συντάξεις, ενεργοποιώντας τον «αυτόματο κόφτη» μέχρι το 2020, επιχειρώντας, ταυτόχρονα, να καταστείλει κάθε έννοια συνδικαλιστικής ελευθερίας.
Αμετανόητοι και αμετακίνητοι από τις αντιεργατικές θέσεις τους, βαφτίζουν την υποχωρητικότητα και τη σύμπνοια με τους δανειστές «σκληρή διαπραγμάτευση» επιχειρώντας να αποκοιμίσουν και να ξανακοροϊδέψουν τους εργαζόμενους.
Οι τελευταίοι, όμως, δεν πρόκειται να τους κάνουν τη χάρη και με την Απεργία τους την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου θα τους στείλουν ηχηρό μήνυμα, καταρρίπτοντας όλους τους μύθους”. Η αναχώρηση των λεωφορείων για την Αθήνα  θα γίνει στις 6 το πρωί, από το Δημαρχείο του Βόλου

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το