Τοπικά

ΕΚΒ για τους απεργούς της ΒΙΣ: “Ο Βόλος δε χρειάζεται λαμπιόνια αλλά θέσεις δουλειάς”

ΒΙΣ

Την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΒΙΣ που συνεχίζουν τον αγώνα τους εκφράζει με ανακοίνωση της η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου και τους ζητάει να μην αισθάνονται μόνοι. Τονίζει μάλιστα πως ο Βόλος δε χρειάζεται εορταστικά λαμπιόνια αλλά θέσεις εργασίας.
Η ανακοίνωση:
«H Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στους συναδέλφους – εργαζόμενους της ΒΙΣ, που, παρά την εταιρική αδιαλλαξία, συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους για να μην πεταχτούν στον δρόμο οι 31 συνάδελφοί τους.
Ο αγώνας αυτός δεν είναι, όμως μόνον δικός τους. Είναι και αγώνας όλων των εργαζόμενων, καθώς κοινά είναι τα προβλήματα και οι εργοδοτικές επιθέσεις. Γι αυτό, και η καλύτερη βοήθεια αυτή τη στιγμή για τους συναδέλφους μας απεργούς της ΒΙΣ είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη και η τόνωση του ηθικού τους.
Οι συνάδελφοι αυτοί δεν πρέπει να αισθάνονται μόνοι, αλλά να έχουν πιο έμπρακτη την στήριξη όλων των εργαζόμενων και όλης της τοπικής Κοινωνίας.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλα τα Σωματεία – Μέλη του ΕΚΒ να εκφράσουν ακόμη πιο συναδελφικά την αλληλεγγύη τους, στηρίζοντας ηθικά και οικονομικά τον αγώνα τους.
Καλούμε, όμως και όλους όσοι «παρακολουθούν» το δράμα να εξελίσσεται, χωρίς να παρεμβαίνουν ουσιαστικά, να συνειδητοποιήσουν ότι πλησιάζουν Χριστούγεννα και ότι οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να αφεθούν στο έλεος των εργοδοτικών ορέξεων, μόνοι και αβοήθητοι!
Ο Βόλος και η Μαγνησία δεν χρειάζονται (ποικιλόχρωμα) …εορταστικά λαμπιόνια! Ουσιαστικότερες δράσεις χρειάζονται, για ανοιχτά εργοστάσια και θέσεις δουλειάς!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το