Ελλάδα

Εκτός ελέγχου στη Βουλή: Απίστευτοι διάλογοι και ύβρεις

konstantopoulou

Νέα ένταση ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Βουλής, όπου ακούστηκαν απίστευτες εκφράσεις από μέλη του Κοινοβουλίου.
Πρωταγωνίστρια του επεισοδίου ήταν για ακόμη μια φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ήλθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Βασίλη Υψηλάντη, αλλά και τον Δημήτρη Κυριαζίδη της ΝΔ.
Ολα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια υποτιμητική αναφορά σε προηγούμενη ομιλία Υψηλάντη, ο οποίος είχε χρησιμοποιήσει μια ρήση του Μπέρναρντ Σο, και αυτό προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή.
Ο Βασίλης Υψηλάντης απείλησε πως θα καταγγείλει την κα Κωνσταντοπούλου στον Πρόεδρο της Βουλής για τις προσβολές με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς.
Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ επέστρεψε τον χαρακτηρισμό και της είπε «Τραμπούκα είσαι και φαίνεσαι», ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο Δημήτρης Κυριαζίδης λέγοντας στην Ζωή Κωνσταντοπούλου «Αντε μωρή από δω».
Στην κόντρα παρενέβη και ο υπουργός Δικαιοσύνης ο οποίος ανέφερε ότι «Εχει 300 βουλευτές στο Κοινοβούλιο τα προβλήματα που δημιουργεί η κυρία Κωσταντοπούλου δεν τα δημιουργεί κανείς άλλος.
Αναλυτικά οι διάλογοι:
Βασίλης Υψηλάντης : «Δεν μπορεί να προσβάλλει συναδέλφους και πρέπει να μάθει ότι δεν είναι το φαινόμενο της ελληνικής κοινωνίας. Θα την καταγγείλω στον Πρόεδρο της Βουλής για τις προσβολές της προς τους βουλευτές».
Κωνσταντοπούλου : «Δια του τραμπουκισμού δεν θα καταφέρετε τίποτα. Ακούστηκαν λέξεις αδιανόητες για τα κοινοβουλευτικά χρονικά όπως τσουτσέκια».
Υψηλάντης : «Τραμπούκα είσαι και φαίνεσαι. Ακούς τι σου είπα; Σεβόμουν μέχρι τώρα την διαδρομή του πατέρα σου όμως μέχρι εδώ!».
Κωνσταντοπούλου: «Ακούστε φρασεολογία!»,
Υψηλάντης : «Βρε άντε από δω. Ντροπή σου».
Κωνσταντοπούλου : «Αυτοί είναι οι προστάτες των κοινοβουλευτικών ηθών. Αυτό που παρακολουθούμε είναι ότι και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να στήσουν ένα σκηνικό που ο αντίλογος είναι αντικοινοβουλευτική πρακτική».
Κυριαζίδης : «Αντε μωρή από δώ»
Αθανασίου: Εχει 300 βουλευτές στο κοινοβούλιο τα προβλήματα που δημιουργεί η κυρία Κωσταντοπούλου δεν τα δημιουργεί κανείς άλλος
Κωνσταντοπούλου: Τώρα θα κάνετε και πειθαρχείο Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ.
Στο ιατρείο της Βουλής ο Υψηλάντης
Μετά τη λήξη του επεισοδίου, ο Βασίλης Υψηλάντης πήγε στο ιατρείο της Βουλής με αδιαθεσία και έντονο πονοκέφαλο. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ανεβασμένη πίεση, ενώ ο γιατρός του έδωσε ένα depon και αφού ηρέμησε αποχώρησε

Πηγή: www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το