Το Πανεπιστήμιο δεν παράγει μόνο γνώση και έρευνα, αλλά και προϊόντα, όπως το λάδι από τον ελαιώνα που έχει στο Μοναστήρι της Πάου στην Αργαλαστή. Και επειδή υπάρχει η διάθεση για ευρύτερη αξιοποίηση, το λάδι πλέον τυποποιείται, συσκευάζεται και μέσω μάρκετινγκ επιδιώκεται να προωθηθεί στην αγορά. Ασφαλώς και το Ακαδημαϊκό ίδρυμα δεν σκέπτεται να ανταγωνιστεί τους μεγάλους εμπόρους. Ωστόσο αξιοποιεί την ακίνητη περιουσία που έχει και με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό του πρωτοπορεί πανελλαδικά.
Φ.Σ.
Παραπολιτικά
Εκτός από γνώση… παράγει και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Προηγούμενο ΆρθροΣυνεργασία του Π.Θ. με το Πανεπιστήμιο του Μπορντό