Πολιτισμός

Έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής στο Art cafe της Μακρινίτσας

keramika 058

Ο Δημήτρης Γεωργούσης και η Βάια Μπεκιώτη “εκ-θέτουν” τα έργα τους … τις απόψεις τους … τη ζωή τους σε κοινή “θέα-ση”.

keramika 046

Από την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 19:30 και κάθε μέρα ως το τέλος Αυγούστου, πίνακες ζωγραφικής και έργα κεραμικής θα βρίσκονται στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του « art café » στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Μακρινίτσα.

100_1695

Ο Δημήτρης Γεωργούσης γεννήθηκε στον Βόλο. Τελείωσε τη Σχολή Αγιογραφίας της ΙΜΔ το 2004. Ασχολείται ενεργά με την αγιογραφία και τη ζωγραφική. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις αγιογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι η πρώτη του έκθεση ζωγραφικής στην οποία παρουσιάζει ονειρικά τοπία και παραμυθένια πρόσωπα, δουλεμένα με λάδι σε ξύλο και καμβά.

100_1691

Η Βάια Μπεκιώτη γεννήθηκε στον Βόλο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κεραμικής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και του ΔΙΕΚ του Δ. Βόλου. Το 2001 παρακολούθησε μαθήματα στο Τμήμα Κεραμικής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Πράγα της Τσεχίας με το πρόγραμμα Da Vinci. Το 2006 τελείωσε το Τμήμα Συντήρησης Έργων Τέχνης του ΔΙΕΚ, όπου επίσης με το πρόγραμμα Da Vinci παρακολούθησε μαθήματα για τεχνικές και τεχνοτροπίες του ψηφιδωτού στη Ραβέννα της Ιταλίας. Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Φέτος παρουσιάζει μια συλλογή έργων από τις μέχρι τώρα ενότητες της δουλειάς της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το