Τοπικά

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων στο Βόλο

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων  θα γίνει στο Βόλο την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, από τις 11..00 έως τις 1400, στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos City Hotel (Πλαστήρα 1, 38221 Βόλος). Εκπρόσωποι από Βρετανικά Πανεπιστήμια θα βρίσκονται στη διάθεση των υποψηφίων φοιτητών για να απαντήσουν στα ερωτήματά τους. Θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες με θέμα Πτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Βρετανία – ό,τι χρειάζεται να ξέρετε πριν ξεκινήσετε τις αιτήσεις σας. Οι ομιλίες θα γίνουν από Εκπαιδευτικό Σύμβουλο του British Council, στα Ελληνικά.

Ομιλία Πτυχιακές Σπουδές στη Βρετανία: 10.00-11.00

Ομιλία Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Βρετανία: 11.00-12.00

Οι ενημερωτικές παρουσιάσεις καλύπτουν όλα τα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση και τη ζωή στη Βρετανία. Μάθετε πώς να ψάξετε για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα δίδακτρα, τα φοιτητικά δάνεια, τους όρους εισαγωγής, τη διαμονή και πολλά άλλα!

Επίσης, θα ακολουθήσει ομιλία (στα Αγγλικά) με θέμα “Why Felsted International Summer School can prepare you for life at University and Beyond!”, από τον κ. Daniel Emmerson, Director of Global Education του Felsted School, στις 12.30.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το