Πολιτισμός

Έκθεση τοπικών προϊόντων στο Ανήλιο

anilio1

Ο Εκπολιτιστικός, Τουριστικός και Αγροτικός Σύλλογος Ανηλίου στα πλαίσια της δραστηριοποίησής του στον χώρο του Πολιτισμού διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη φορά Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στο Ανήλιο. Στην έκθεση θα συμμετέχουν τοπικοί παραγωγοί φυτών, φρούτων, μελιού, ο Γυναικείος Συνεταιρισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της παρασκευής γλυκών καθώς θα εκτεθούν και χειροποίητες κατασκευές φτιαγμένες με μεράκι.
Βασική επιδίωξη της έκθεσης αποτελεί η παρουσίαση των τοπικών προϊόντων καθώς και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προκειμένου να ενταθεί περαιτέρω και η προσφορά τους στην τοπική οικονομία, ενώ, τέλος, επιθυμία όλων είναι η έκθεση να αποκτήσει εμβέλεια και να εξελιχθεί σε θεσμό δημιουργίας, ανάπτυξης και προβολής της περιοχής.
Η Έκθεση θα λειτουργήσει για τρεις μέρες σε περίπτερα που θα στηθούν στην κεντρική Πλατεία Ανηλίου και θα είναι ανοικτή για το κοινό Παρασκευή από τις 6:00 μ.μ , Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 π.μ..
Παράλληλα με την λειτουργία της Έκθεσης θα διενεργηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις. Την Παρασκευή 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση παραδοσιακών χορών και θα ολοκληρωθεί με τους μουσικούς ρυθμούς του DJ Αποστόλη Αμούντζια. Το Σάββατο στις 10 μ.μ θα πραγματοποιηθεί μια λαική βραδιά με τους Κοσμά Βαρελά (τραγούδι), Μπάμπη Κάτσικα (κλαρίνο), Μάκη Αναστασίου (πλήκτρα), Κώστα Σαλαγά (τύμπανα), Νίκο Τσόχα (μπουζούκι), ενώ την Κυριακή η έκθεση θα ολοκληρωθεί με διαδρομές στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι από τους μουσικούς Νίκο Κωνσταντέλια και Άλκη Πλακιά.

Τηλ. επικοινωνίας Αθανάσιος Καρτσιώτης 6947843175

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το