Πολιτισμός

Έκθεση φωτογραφίας του γιατρού Σπ. Λαζάρου για λίγες ημέρες στον Χώρο Τέχνης «δ.»

Έως την Παρασκευή 12 Ιουλίου θα λειτουργεί η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Παράθυρο στον κόσμο» του Σπύρου Λαζάρου που λειτουργεί από τις 15 Ιουνίου στον Χώρο Τέχνης «δ.» (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος). Η έκθεση που περιλαμβάνει μικρών και μεγάλων διαστάσεων φωτογραφίες, ασπρόμαυρες και έγχρωμες, διαφόρων θεμάτων και διαφορετικών προσεγγίσεων, έτυχε μεγάλης αποδοχής και προσέγγισης από το κοινό και τους λάτρεις της φωτογραφίας αποσπώντας θετικές προσεγγίσεις ειδικών και σχετικές παρουσιάσεις.
Ο Σπύρος Λαζάρου, με έμφυτη αγάπη στη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, σύνδεσμος ιερός και ουσιαστικός με τον πατέρα του που ήταν ο πρώτος φωτογράφος που είδε και τον εισήγαγε στον χώρο αυτόν από τον οποίο ουσιαστικά ποτέ δεν βγήκε. Διακεκριμένος γιατρός – ακτινοδιαγνώστης με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών του Πανεπιστημίου Yale ασκώντας τις γνώσεις του σε εξειδικευμένο Ιατρικό Κέντρο στην Αθήνα, ο Σπύρος Λαζάρου, μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στους φίλους – ομότεχνους της Φωτογραφικής Ομάδας «Κύκλος», που εκφράζονται με πολλαπλές δράσεις εντός και εκτός Αθηνών, την οικογένειά του και την ιατρική πιστοποιώντας την ξεχωριστή ματιά προσέγγισης ζωής, αποδεικνύοντας τη διαφορετικότητα απόδοσης σκέψης και πράξης.
Οι φωτογραφίες του, που αποδίδουν στιγμές και καταστάσεις σε σιωπηλά πλαίσια ομιλούντων θεμάτων, θα παρουσιάζονται στο άμεσο μέλλον σε έναν ειδικό προσωπικό χώρο που ο ίδιος διαμορφώνει στο κέντρο της Αθήνας.
Η έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Λαζάρου με τίτλο «Παράθυρο στον κόσμο» λειτουργεί στον χώρο τέχνης «δ.» Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 έως 14.00 και 19.00 έως 21.00, Σάββατο 11.00 έως 14.30, Κυριακή κλειστά ή με ραντεβού στο τηλ. 6978186878.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το