Κόσμος

Έκτακτη σύσκεψη στο Μπάκιγχαμ κάλεσε η βασίλισσα Ελισάβετ και οι φήμες οργιάζουν

Όργιο φημών έχει προκαλέσει η απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να καλέσει σήμερα έκτακτη σύσκεψη στο Μπάκιγχαμ, μία κίνηση που τα βρετανικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν ως ασυνήθιστη, σημειώνοντας ότι ελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Associated Press, που επικαλείται αξιωματούχο του Μπάκιγχαμ, «το οικιακό προσωπικό του παλατιού καλείται σε συνάντηση», ωστόσο όπως επισημαίνεται, «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».
Στη συνάντηση, που θα γίνει σήμερα το πρωί στο Λονδίνο, έχουν κληθεί όλοι οι υπάλληλοι που εργάζονται σε βασιλικές κατοικίες σε όλη τη χώρα, στους οποίους θα απευθυνθεί μεταξύ άλλων και το «δεξί χέρι» της βασίλισσας, ο ιδιωτικός γραμματέας Κρίστοφερ Γκέιντ.
Η daily mail επισημαίνει ότι ακόμη και υπάλληλοι που εργάζονται χρόνια στο παλάτι δεν γνώριζαν το παραμικρό ότι θα γίνει αυτή η συνάντηση. Η εφημερίδα σημειώνει ότι αυτή η εξέλιξη προκάλεσε όργιο φημών, ότι πρόκειται να γίνει μία έκτακτη ανακοίνωση που θα αφορά στην υγεία του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, Δούκα του Εδιμβούργου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το