Τοπικά

Έκτακτη συνέλευση των περιπτερούχων στον Βόλο και για τις εγγυήσεις από την «Ευρώπη»

Έκτακτη γενική συνέλευση διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ στον Βόλο, η Ένωση Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Μαγνησίας. Στη συνέλευση ένα από τα κυρίαρχα θέματα θα είναι η διεκδίκηση των εγγυήσεων, που είχαν δώσει περιπτερούχοι στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη».
Όπως είναι γνωστό, περίπου 15 περιπτερούχοι, που πωλούν και αθηναϊκές εφημερίδες, διεκδικούν να τους αποδοθούν οι εγγυήσεις που είχαν καταβάλει και οι οποίες ανέρχονται από 500 μέχρι 1.500 ευρώ.

Οι περιπτερούχοι προχωρούν μέσω δικηγόρου και σε κατασχέσεις λογαριασμών εις χείρας τρίτων κατά της εν λόγω εταιρείας, για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Μαγνησίας Βασίλης Τόπας, οι περιπτερούχοι που ενδιαφέρονται να λάβουν πίσω τις εγγυήσεις, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6989 528590 και 6977 228505.

Όπως είναι γνωστό, το πρακτορείο «Ευρώπη» κατέρρευσε οικονομικά και έκανε παύση πληρωμών.
Το χειρότερο όλων είναι πως οι εργαζόμενοι του πρακτορείου έμειναν ξαφνικά στον δρόμο, απλήρωτοι επίσης, πολλές εφημερίδες και περιοδικά δεν έχουν λάβει χρήματα για τις πωλήσεις τους, ενώ κυκλοφορούν και επιταγές της «Ευρώπης».
Στη συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης έχει κληθεί να παραστεί και ο τοπικός πράκτορας της «Ευρώπη», προκειμένου να εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το