Τοπικά

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για την αντικατάσταση των ανεξάρτητων

δημοτικό συμβούλιο 3

Με αντικείμενο την αντικατάσταση των επτά μελών της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, τα οποία πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκαν, στα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων και τις Επιτροπές του Δήμου Βόλου, συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα στις 11.30 π.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο.
Το Δημοτικό Συμβούλιο πρόκειται να αποφασίσει σχετικά με την αντικατάσταση των μελών της μείζονος μειοψηφίας που ανεξαρτητοποιήθηκαν, στο Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, στο Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, στο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, στο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, στο Δ.Σ. της ΑΝΕΒΟ Α.Ε., στο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ΦΟΔΣΑ και στο Δ.Σ. του «Μουσείο Αλέξανδρου Κ. Δάμτσα».
Σύμφωνα με την πρόσκληση, το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός της εύρυθμης λειτουργίας των Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων, μετά την ανεξαρτητοποίηση των Δημοτικών Συμβούλων (όσον αφορά στα θέματα 1-8), καθώς και στα πιεστικά χρονικά περιθώρια προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ (όσον αφορά στα θέματα 9 & 10).
Στην ίδια συνεδρίαση θα ληφθεί απόφαση και για την έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. και του 3ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Παρέμβαση σε δύο κτίρια της πρώην Παιδόπολης Αγριάς για τη δημιουργία δομής Σ.Υ.Δ.», καθώς και για την έγκριση του 3ου ΑΠΕ και 3ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «5ο Νηπιαγωγείο Βόλου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το