Τοπικά

Έκτακτη γενική συνέλευση στην ΕΒΟΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 21 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα συγκεντρώσεων του εργοστασίου ΕΒΟΛ, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
– Ενημέρωση για τις δράσεις και την πορεία του Συνεταιρισμού. Στόχοι και προοπτικές.
– Εξέταση αιτημάτων μελών του Συνεταιρισμού βάσει του άρθρου 8 παρ. 4 του Ν.4384/2016.
– Λήψη απόφασης για κάλυψη ίδιας συμμετοχής επενδυτικού σχεδίου.
– Ενημέρωση για την υλοποίηση του έργου «Εκσυγχρονισμός βελτίωση μονάδας παραγωγής γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων» του προγράμματος του Μέτρου 123Α.
– Συνεργασία του Συνεταιρισμού με τις Τράπεζες Πειραιώς, Άλφα, Εθνική και Γιούρομπανκ, παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο για υπογραφή σχετικών συμβάσεων.
– Διάφορα.

Η γενική συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει νόμιμα, εφόσον στην έναρξη της συνεδρίασης ο αριθμός των μελών που παρίστανται σε αυτή και έχουν δικαίωμα ψήφου είναι μεγαλύτερος από το ήμισυ του συνολικού αριθμού των μελών της συνεταιριστικής οργάνωσης που έχουν δικαίωμα ψήφου. Εάν δεν συντελεστεί η απαρτία αυτή, η γενική συνέλευση συνέρχεται σε επαναληπτική συνεδρίαση, χωρίς νέα πρόσκληση, στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (την Πέμπτη 28/12/2017) και με τα ίδια θέματα της αρχικής ημερησίας διάταξης. Στην επαναληπτική αυτή συνεδρίαση απαρτία υπάρχει, οποιοσδήποτε και αν είναι ο αριθμός των παρισταμένων μελών του ΑΣ, που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το