Τοπικά

Έκτακτη χρηματοδότηση στον Δήμο Ρήγα Φεραίου για τις ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία

Αντιπροσωπεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου ζήτησε την έκτακτη χρηματοδότηση καθώς και τη συνδρομή του Υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ζημιές που προκλήθηκαν πριν λίγες ημέρες από την κακοκαιρία.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο ενώ συμμετείχε και ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλλής.

Η  αντιπροσωπεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου αποτελούνταν από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, τον Αντιδήμαρχο Ρήγα Φεραίου Σταύρο Χατζή, τον πρώην Αντιδήμαρχο Γιάννη Παπαϊωάννου και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καναλίων Κλεάνθη Μπεφάνη, τους οποίους υποδέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κώστας Πουλάκης λόγω έκτακτης απουσίας του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη.
Κατά τη συνάντηση, έγινε αναλυτική αναφορά των αναγκών των πληγεισών περιοχών του Δήμου και της ανάγκης άμεσης αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν με την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών.
Θετική ήταν η ανταπόκριση του Υπουργείου και ο κ. Πουλάκης ενεργοποίησε τις υπηρεσίες του υπουργείου, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των οποίων ενημέρωσαν πλήρως για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να συγκεντρωθούν προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία παροχής χρηματοδότησης. Μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των δικαιολογητικών εγγράφων και αποσταλούν στο υπουργείο σε σύντομο διάστημα θα υπάρξει ανακοίνωση του ποσού της χρηματοδότησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το