Ελλάδα

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Είμαι πολύ καλά και χαρούμενη που επιστρέφω» λέει η Ελληνίδα τραυματίας

“Είμαι πολύ καλά, έχω μια μικρή πληγή που πρέπει να περιποιηθούν οι γιατροί”, αναφέρει στο protothema.gr, η 39χρονη Ελληνίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε στην φονική έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην Κωνσταντινούπολη και σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια τονίζει, μέσα από το ασθενοφόρο που αυτήν την ώρα την μεταφέρει στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, για να συνεχίσει τη νοσηλεία της, ότι είναι αρκετά χαρούμενη που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στην οικογένειά της και ότι επιθυμεί να ξεκουραστεί χωρίς να την ενοχλούν, προκειμένου να μπορέσει να ηρεμήσει.

Η 39χρονη αναμένεται να φτάσει σε λίγη ώρα στο νοσοκομείο της πόλης και αρχικά θα μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Αφού εκτιμηθεί η κατάστασή της, σχετικά με το τραύμα που φέρει στο πόδι από θραύσμα γυαλιού, από την ομάδα νοσηλευτών και γιατρών που την αναμένει, στη συνέχεια θα εισαχθεί πιθανότατα στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου.

Στο νοσοκομείο θα φτάσουν και οι γονείς της 39χρονης που από το μεσημέρι της Κυριακής που σημειώθηκε η βομβιστική επίθεση και έμαθαν για τον τραυματισμό της κόρης τους, ζουν με την αγωνία για την κατάσταση της υγείας της και περιμένουν να βρεθούν κοντά της για να την αγκαλιάσουν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το