Τοπικά

Εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ αναλαμβάνει η Μ. Χρυσοβελώνη 

Χρυσοβελωνη
Τη θέση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ αναλαμβάνει, η πρώην βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί στη νέα Βουλή. “Ο τόπος γύρισε σελίδα, είπε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καλωσορίζοντας και συγχαίροντας τους βουλευτές του κόμματος, που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές”

Ο κ. Καμμένος, ανοίγοντας τις εργασίες της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, ανακοίνωσε την τοποθέτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη στη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και είπε ότι είναι πλέον μία διαφορετική ημέρα, καθώς και ότι το έργο των ΑΝΕΛ είναι διαφορετικό, αφού μετέχουν στην κυβέρνηση. «Όσοι αντέξαμε, πήραμε ξανά την εμπιστοσύνη του λαού», είπε ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι το κόμμα του «έριξε» την προηγούμενη κυβέρνηση και σήμερα είναι «ρυθμιστής».
Τέλος, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «πρέπει να λειτουργήσει ξανά η Δημοκρατία, μετά από δυόμισι χρόνια», γιατί, όπως είπε, «ο απερχόμενος Πρωθυπουργός δεν απάντησε επί δυόμισι χρόνια σε καμία ερώτηση πολιτικού αρχηγού και χθες αρνήθηκε να παραδώσει στο νέο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα».
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το