ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίθεση με μπογιές στη Βουλή

Ελλάδα

Αθλητισμός

Εκπληκτική νίκη της Νίκης Βόλου επί του Γ.Σ. Φαρσάλων

Σε ένα γεμάτο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας, σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, η Νίκη Βόλου, επικράτησε με 90 – 88 της ομάδας του Γ.Σ. Φαρσάλων, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ.
Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», ευχαριστεί τον κόσμο για τον παλμό, την ψυχή και την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησε και σε αυτό το παιχνίδι και συγχαίρει παίκτες και προπονητικό τιμ για τη νίκη που πέτυχαν και βρισκόμαστε πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.
Η Δ.Ε. συγχαίρει την αξιόμαχη ομάδα των Φαρσάλων που συνετέλεσε ώστε να διεξαχθεί ένα εκπληκτικό παιχνίδι και να αποζημιώσει του εκατοντάδες φιλάθλων που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο κι εύχεται στην ομάδα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 27 – 24, 47 – 39, 74 – 63, 90 – 88

Νίκη Βόλου (Πρέκας – Τύμπας): Καραγιώργος, Γεωργίου 24(2), Αναγνωστόπουλος 9(3), Γιωτόπουλος, Κουτίνας 14(2), Τσαβές , Τσιούδης 8(1), Τσώλης9(1) , Τάσσος 12, Φρουσκλιάς 14, Διγενής, Πανιόπουλος.
Γ.Σ.Φαρσάλων (Φόρος): Λεπενιώτης 11(1), Χαιρετίδης 3, Αναγνωστόπουλος 12 (2), Τσιώγκας , Τοπουζίδης 12(2) , Συνετός 2, Φιλιππόπουλος , Γκιουλέκας 30(1), Δέσπος 18, Λιούπης, Λούτας, Φαρμάκης.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου
Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», αισθάνεται να την ανάγκη, να ευχαριστήσει τον κόσμο, που γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας, στον αγώνα της ομάδας μας με τον Γ.Σ. Φαρσάλων.
Αποτέλεσε τον έκτο παίκτη για να πάρουμε τη νίκη και με τέτοιο κόσμο το μόνο σίγουρο είναι ότι τα καλύτερα έρχονται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το