Τοπικά

Εκπαιδευτικοί προσχολικής αγωγής από τη Σερβία στον ιδιωτικό σταθμό – νηπιαγωγείο «Καμινάδα»

Ο ιδιωτικός σταθμός – νηπιαγωγείο Καμινάδα καλωσόρισε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής από τη Σερβία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Plus. Οι εκπαιδευτικοί από τη Σερβία ξεναγηθηκαν στους χώρους του σχολείου και αντάλλαξαν απόψεις με τους Έλληνες συναδέλφους τους για τη λειτουργία της σύγχρονης εκπαίδευσης των δύο χωρών.


Στη συνέχεια τα παιδιά του Νηπιαγωγείου με τη δασκάλα τους Αλίκη Κουκουμβρή νηπιαγωγό – θεατρολόγο προσκάλεσαν τους Σέρβους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι μα θέμα «Η θάλασσα μου». Παιδιά και εκπαιδευτικοί έπαιξαν, συνεργάστηκαν, και ψυχαγωγήθηκαν μέσα σε περιβάλλον χαράς και δημιουργίας.
Στο τέλος του προγράμματος ακολούθησαν κεράσματα στην αυλή του σχολείου και ανταλλαγή αναμνηστικών. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η εμπειρία ήταν μοναδική για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των δύο χωρών για αυτό δόθηκε και η υπόσχεση για τη μετέπειτα συνεργασία. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Ελένη Παπαρήγα και τον ιδιωτικό σταθμό – νηπιαγωγείο Καμινάδα για τη φιλοξενία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το