Τοπικά

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το ρύζι

Η Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης με διακριτικό τίτλο ΕΑΣΘ και το Consejo Regulador de la DOP Arroz de Valencia (CRAV) προσκαλούν όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με την Culinary Expert Σμαράγδα Μακρή και να γευτείτε μοναδικά πιάτα με μεσόσπερμο ελληνικό ρύζι διάρκειας περίπου 3 ωρών.
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023. Προσέλευση 16,00 στο Εστιατόριο Αίθριον Day&Night(Ζάχου με Βότση, Συγκρότημα Τσαλαπάτα)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το