Τοπικά

Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας (photos)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ERGON στα Παλαιά Βόλου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο οποίος τέλεσε και τον καθιερωμένο αγιασμό. Μεγάλη, επίσης, τιμή ήταν για το ΣΕΗΜ η καθολική συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους, πλήθους φορέων και εκπροσώπων του Δήμου και της Περιφέρειας αλλά και αντιπρόσωπων των Συνδέσμων Ηλεκτρολόγων από όλη την Ελλάδα. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων κ. Παυλόπουλος Αλέξιος καλώντας να τον πλαισιώσουν όλα τα μέλη του Προεδρείου και του ΔΣ της Ομοσπονδίας που ήταν παρόντα.
Σε αυτή τη βραδιά που εξελίχθηκε σε γιορτή, ο ΣΕΗ Μαγνησίας βράβευσε την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Μακρή Ζέττα καθώς και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Τριαντόπουλο Χρήστο για τη συνολική προσφορά τους στον κλάδο των Ηλεκτρολόγων και τις αδιάκοπες προσπάθειές τους στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες Ηλεκτρολόγοι Εγκαταστάτες τα τελευταία έτη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απέδωσε ο ΣΕΗΜ στο Στέλεχος του Τομέα Διεύθυνσης Χρηστών Δικτύου, Τομέα Ρυθμιστικών Θεμάτων ΔΕΔΔΗΕ κ. Γάκη Φώτη για τη συμβολή του στη διαχειριση των Ψηφιακών ΥΔΕ, βρισκόμενος πάντοτε σε άψογη συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά και την υποστήριξη του ΣΕΗΜ και των Σωματείων της Π.Ο.Σ.Ε.Η. κατά τη διάρκεια όλης της εφαρμογής. Ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ αποδώθηκε και στον πρ. Β’ Αντιπρόεδρο της Π.ΟΣ.Ε.Η., πρ. Πρόεδρο του Σ.Ε.Η.Ε.Μ.Λ. και Μέλος του ΔΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Τζανίκο Σπύρο για την άριστη πιλοτική εφαρμογή των Ψηφιακών ΥΔΕ στο Σωματείο του αλλά και τις απρόσκοπτες προσωπικές προσπάθειές του για την ομαλή μετάβαση όλων των Συνδέσμων της χώρας στην Ψηφιακή Εποχή!

Τέλος, ο ΣΕΗΜ βράβευσε τον πρ. Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Αγγουράκη Θεόδωρο για την 30ετή συνεχή παρουσία και προσφορά του στον κλάδο του Επαγγελματία Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου! Εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων δεν μπόρεσε να γίνει η ζωντανή σύνδεση που είχε προγραμματιστεί καθώς ο πρ. Πρόεδρος παρέμεινε στην Κρήτη λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων, αλλά η παρουσία του ήταν εκεί ηχηρή και δυνατή και το έργο του θα παραμείνει ανεξίτηλο.
Εξαιρετικά συγκινητική ήταν η κίνηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών να παραδώσει ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό στον ΣΕΗΜ για τη μοναδική βραδιά τιμώντας την πολυετή συνεργασία των δύο φορέων. Το ΒΕΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Ραβάνης Παύλος και ο Αντιπρόεδρος Κ. Δαμίγος Κωνσταντίνος.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν για το Σύνδεσμο η παρουσία τόσο του κ. Καραΐσκου Βασιλείου από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας όσο και των κ.κ. Ντιζέ Γεωργίου Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας & Κουλούρη Αθανασίου Β΄Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, καθώς αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες του Συνδέσμου και των Μελών του.

Στην κοπή πίτας των Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Μαγνησίας, έδωσε το δυναμικό παρόν και ο «Πατριάρχης των Ηλεκτρολόγων» κ. Αντζινάς Νικόλαος ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ & Μέλος ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ και παραμένει πάντοτε ενεργός αρωγός στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ο Πρόεδρος Σεραφείμ Μαουσίδης, ο Γεν. Γραμματέας Παύλος Πρεμέτης και το σύνολο του ΔΣ του ΣΕΗ Μαγνησίας, θα ήθελαν εκτός των προαναφερθέντων να ευχαριστήσουν επίσης θερμά για την παρουσία τους τους κ.κ.:
Αγγελάκη Ευάγγελο – Α’ Αντιπρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ & Πρόεδρο ΟΕΒΕ Τρικάλων
Πλαστάρα Τρύφων – Σύμβουλο ΔΣ ΓΣΕΒΕΕ, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Μέλος ΔΣ ΟΕΒΕΜ, Υπεύθυνο ΜΜΕ & Δημοσίων Σχέσεων Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν.Μαγνησίας
Πλαστάρα Ελευθέριο – Β’ Αντιπρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Μέλος ΔΣ ΟΕΒΕΜ & Γεν. Γραμματέα Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας
Πελεκούδα Κωνσταντίνο – Μέλος Ελεγκτικής Επιτροπής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Μέλος ΔΣ ΟΕΒΕΜ & Α’ Αντιπρόεδρο Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας
Τσελεπή Μαρία – Σύμβουλο Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδας, Μέλος ΔΣ ΟΕΒΕΜ, Πρόεδρο Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Μαγνησίας
Τσαγανού Χρύσα – Περιφερειακή Σύμβουλο Μαγνησίας
Ανδρέα Άρη Ζέρβα – Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δήμου Βόλου
Πράττο Γεώργιο – Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δήμου Βόλου
Τόρη Γεώργιο – Πρόεδρο ΔΕΥΑΜΒ
Αμανατίδου Ελένη – Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ανάπτυξης Θεσσαλίας
Μπασδάνη Αριστοτέλη – Προέδρο Επιμελητηρίου Μαγνησίας
Αγγελέτο Νικόλαο – Οικονομικό Επόπτη Επιμελητηρίου Μαγνησίας και Πρόεδρο Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος
Γκαμπλιά Βούλα – Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Φοροτεχνικό Σύμβουλο ΣΕΗΜ
Ζυγούρη Νικόλαο – Αντιπρόεδρο Εργατικού Κέντρου Βόλου και Πρόεδρο Εργαζομένων Σωματείου ΑΓΕΤ
Πλιακογιάννη Ευστράτιο – Προϊστάμενος ΔΕΔΔΗΕ Μαγνησίας
Θεοχάρη Χρήστο – Προϊστάμενο προμετρήσεων ΔΕΔΔΗΕ
Τσακόγια Σταυρο – Εκπρόσωπο ΕΕΤΕΜ
Μπατάκα Σάββα – Πρόεδρος Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Μαγνησίας
Γκάλιο Γεωργιο – Πρόεδρος Συνδέσμου Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Μαγνησίας
Βασιλικό Μιχαήλ – Νομικό Σύμβουλο Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, Νομικό Σύμβουλο ΣΕΗΜ

Για την ΠΟΣΕΗ και τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ:
Κουντουργιάννη Άγγελο – Α’ Αντιπρόεδρο ΠΟΣΕΗ, Πρόεδρο ΣΕΗ Θεσσαλονίκης
Βαζαίο Χαράλαμπο – Β’ Αντιπρόεδρο ΠΟΣΕΗ, Γεν. Γραμματέα ΣΕΗ Πειραιά
Βιολάκη Στυλιανό – Ταμία ΠΟΣΕΗ, Πρόεδρο ΣΕΗ Ηρακλείου
Βούτα Ιωάννη – Μέλος ΔΣ ΠΟΣΕΗ, Πρόεδρο ΣΕΗ Χανίων
Ηλία Χρήστο – Μέλος ΔΣ ΠΟΣΕΗ, Πρόεδρο ΣΕΗ Κορίνθου
Νάχαμο Ευθύμιο – Μέλος ΔΣ ΠΟΣΕΗ, ΣΕΗ Λάρισας
Τσάκα Ιωάννη – Μέλος ΔΣ ΠΟΣΕΗ, Πρόεδρο ΣΕΗ Φθιώτιδας & Ευρυτανίας
Φίλη Κώνστα Θεοφάνη – Μέλος ΔΣ ΠΟΣΕΗ, Πρόεδρο ΣΕΗ Θήβας
Κουζούλογλου Αλέξανδρο – Πρ. Γεν. Γραμματέα ΠΟΣΕΗ
Λαλανίτη Ιωάννη – Πρόεδρο ΣΕΗ Ευβοίας
Μπίκα Δημήτριο – Πρόεδρο ΣΕΗ Λάρισας
Σοφογιάννη Κωνσταντίνο – Πρόεδρο ΣΕΗ Καρδίτσας
Μπούτα Μανθαίο – Α΄Αντιπρόεδρο ΣΕΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Βόμπρα Νικόλαο – Β΄Αντιπρόεδρο ΣΕΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Φούντα Γεώργιο – Πρ. Μέλος ΔΣ ΠΟΣΕΗ, Γεν. Γραμματέα ΣΕΗ Χαλκίδας
Γκουρομπίνο Γεώργιο – Γεν. Γραμματέα ΣΕΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Φουντούκη Ρίζο – Γεν. Γραμματέα ΣΕΗ ΛΑΜΙΑΣ
Κορωνιά Ισίδωρο – Γεν. Γραμματέα ΣΕΗΕΜΛ
Ελευθερίου Σεραφείμ – Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα ΣΕΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Κουρπαδάκη Νεκτάριο – Ταμία ΣΕΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ευθυμίου Ηλία- Ταμία ΣΕΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Λιάπη Ηλία – Αναπληρωτή Ταμία ΣΕΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Στεργιούλα Αθανάσιο – Ταμία ΣΕΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Χρόνη Κωνσταντίνο – Ταμία ΣΕΗ ΛΑΜΙΑΣ
Μπάρκα Ιωάννη – Ταμία ΣΕΗ ΘΗΒΑΣ
Θερμές ευχαριστίες θα ήθελε να μεταφέρει ο ΣΕΗΜ στην SKE Engineering, το χρυσό χορηγό της εκδήλωσης, αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς και υποστηρικτές που διέθεσαν πλούσια δώρα στη λαχειοφόρο του Συνδέσμου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη διεξαγωγή και αυτής της εκδήλωσης! Τέλος, ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνουμε στον ΣΕΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη δωροεπιταγή αξίας 400€ από τα καταστήματα ΚΑΥΚΑΣ και στον ΣΕΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για τη δωροεπιταγή αξίας 200€ από τα καταστήματα ΜΕΪΔΑΝΗΣ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το