Τοπικά

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Μαγνησίας (photos)

Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής 24/03/2023, στην ταβέρνα “Στα…φίλοι” στο Βόλο, ο ετήσιος χορός και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Μαγνησίας.
Αυτή ήταν η πρώτη εκδήλωση για την κοπή πίτας, που έγινε μετά την πανδημία και όπως ήταν φυσικό, αγκαλιάστηκε με μεγάλη θέρμη από όλους τους πυροσβέστες του Νομού Μαγνησίας που έδωσαν το παρόν, συνοδευόμενοι από μέλη των οικογενειών τους.

Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση τόσο Υπηρεσιακοί, όσο και Πολιτικοί παράγοντες, όπως οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Υφυπουργός αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής Ζέττα Μακρή, ο Υφυπουργός παρά το παρά τω Πρωθυπουργώ – αρμόδιος για θέματα κρατικής αρωγής κι αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Χρήστος Μπουκώρος, οι Βουλευτές Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα, Κολυνδρίνη, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου και Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΜΒ κος Ζαφείρης Δασκαλόπουλος, ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και Πρώην Διοικητής Π.Υ. Βόλου και Περιφέρειας Θεσσαλίας Νικόλαος Μιχαλάκης, ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας και πρώην Διοικητής Ν. Μαγνησίας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης και ο νέος Διοικητής Ν. Μαγνησίας Πύραρχος Ευάγγελος Λιακόπουλος.
Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα ευλόγησαν ο εφημέριος του Ι.Ν. Πατήρ ΧΧΧχ και ο Ιερέας και Εθελοντής Πυροσβέστης π. Βαρνάβας Σαράτσης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το