Τοπικά

Έκοψε πίτα ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Domotel ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα.
Μεγάλη, επίσης, τιμή ήταν για το ΣΕΗΜ η καθολική συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους, που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η οποία εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα όμορφη βραδιά, γεμάτη λάμψη και πρόσωπα χαμογελαστά.
Ο πρόεδρος Σεραφείμ Μαουσίδης, ο γεν. γραμματέας Παύλος Πρεμέτης και το σύνολο του ΔΣ του ΣΕΗ Μαγνησίας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά για την παρουσία τους τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, τον προϊστάμενο Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γεώργιο Δρόσο, τη χωρική αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Ε. Θεσσαλίας κ. Τσαγανού Χρύσα, την αν. προϊσταμένη Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων κ. Αμανατίδου Ελένη και την υπάλληλο του τμήματος Επαγγέλματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Μαγνησίας & Σπόράδων κ. Σουντουλουμάκη Γεωργία, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ.Τόρη Γεώργιο < και τον αντιδήμαρχο ΔΕ Νέας Ιωνίας και Δημοτικών Κοιμητηρίων κ. Νάσιο Απόστολο. Επίσης, το στέλεχος της Διεύθυνσης Χρηστών Δικτύου του Τομέα Ρυθμιστικών Θεμάτων – ΔΕΔΔΗΕ κ. Γάκη Φώτη, τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας, Ντιζέ Γεώργιο, τον πρόεδρο της ΕΤΕΕΜ κ. Τσιργούλα Αχιλλέα, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Μπασδάνη Αριστοτέλη και τον νομικό σύμβουλο κ. Πλιάτσικα Γεώργιο, τον α΄αντιπρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Αγγελάκη Ευάγγελο, το μέλος Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πλαστάρα Τρύφωνα και τον παραρτηματάρχη της Δομής ΚΕΚ & ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Θεσσαλίας και πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λάρισας κ. Σακελλαρόπουλο Γιώργο, τον πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Παυλόπουλο Αλέξιο, τον β΄αντιπρόεδρο κ. Βαζαίο Χαράλαμπο, τον ταμία κ. Βιολάκη Στυλιανό, τα μέλη κ. Βούτα Ιωάννη, κ. Ηλία Χρήστο, κ. Κόλλια Δημήτριο καθώς και τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Αγγουράκη Θεόδωρο, την πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ κ. Καναβιτσά Δωροθέα και τον α΄αντιπρόεδρο κ. Πλουμιστό Νικόλαο. Τον πρ. πρόεδρο του Σ.Ε.Η.Ε.Μ.Λ. και μέλος του ΔΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Τζανίκο Σπύρο. Από τον Συνδέσμο Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας τον πρόεδρο κ. Μπατάκα Σάββα, τον α΄αντιπρόεδρο κ. Πελεκούδα Κωνσταντίνο και τον γ. γραμματέα κ. Πλαστάρα Ελευθέριο, από τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών την πρόεδρο κ. Τσελεπή Μαρία και τέλος τον νομικό σύμβουλο του ΣΕΗΜ κ. Βασιλικό Μιχάλη.
Επίσης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν, τους εκπροσώπους των Συνδέσμων Ηλεκτρολόγων, Αχαΐας, Έβρου, Ευβοίας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Θήβας, Καρδίτσας, Κορινθίας, Λάρισας, Μεσογείων και Λαυρεωτικής, Πειραιά, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, Χανίων καθώς και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού.
Σε αυτή τη βραδιά που εξελίχθηκε σε μια λαμπερή γιορτή, ο ΣΕΗΜ προχώρησε σε βραβεύσεις (τιμητικές διακρίσεις) θέλοντας να ευχαριστήσει και να αναγνωρίσει την αξιοθαύμαστη στήριξη, πολύτιμη βοήθεια και αφοσίωση που προσέφεραν ορισμένοι άνθρωποι στον κλάδο τον Ηλεκτρολόγων αλλά και στην τοπική κοινωνία.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απέδωσε στους εργαζόμενους του ΔΕΔΔΗΕ που μέσα από αντίξοες συνθήκες, κατά τη δύσκολη περίοδο του Σεπτεμβρίου 2023 και μετά τη φονική πλημμύρα που έπληξε την περιοχή μας, ο ΔΕΔΔΗΕ και οι άνθρωποί του με συντονισμένες προσπάθειες και κάνοντας έναν αγώνα χρόνου, εργάστηκαν με κάθε μέσο για να αποκαταστήσουν το ηλεκτρικό δίκτυο που είχε υποστεί μεγάλες ζημιές. Την τιμητική διακρίση παρέλαβε ο γραμματέας της ΕΤΕ Τοπικής Διοικούσας Περιοχής Βόλου κ. Μπένος Αθανάσιος.
Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα ο ΣΕΗΜ τίμησε έναν αξιόλογο άνθρωπο, ο οποίος δεν είναι πια ανάμεσά μας αλλά υπήρξε μέλος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Μαγνησίας, τον Χαράλαμπο Νταϊφά. Έναν άνθρωπο που είχε πάντα τη διάθεση να βοηθήσει και ήταν γνωστός για την επαγγελματική του αφοσίωση. Την τιμητική διάκριση παρέλαβαν ο γιος του Νικόλαος και η κόρη του Μάρθα Νταϊφά.


Τέλος ο ΣΕΗΜ σε ένδειξη εκτίμησης της πολύτιμης προσφοράς του στον κλάδο των Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών, ανακήρυξε Επίτιμο Μέλος του συνδέσμου τον κ. Γάκη Φώτη στέλεχος της Διεύθυνσης Χρηστών Δικτύου του Τομέα Ρυθμιστικών Θεμάτων – ΔΕΔΔΗΕ.


Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η ολοκλήρωση της «αδελφοποίησης» μεταξύ των Συνδέσμων Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου (ΣΗΕΝΗ) και Ν. Μαγνησίας. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΗΕΝΗ παρευρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας ανταλλάσσοντας ευχές και δώρα με τα μέλη του ΣΕΗΜ. Ο ΣΗΕΝΗ προσέφερε κρητικά εδέσματα και από ένα κρητικό μαχαίρι στα μέλη του ΔΣ του ΣΕΗΜ καθώς και ένα υπέροχο παραδοσιακό σκαλιστό κρητικό μαχαίρι, συμβολο τιμής και παντοτινής φιλίας για να κοσμεί το γραφείο του Συνδέσμου. Από την πλευρά του ο ΣΕΗΜ δώρησε ένα ορειχάλκινο αγαλματίδιο της Αργούς, σύμβολο του συνδέσμου αλλά και της ιστορίας του Νομού, για τα γραφεία του ΣΗΕΝΗ.
Ο ΣΕΗΜ θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Κρητικής Αδελφότητας Βόλου «Το Αρκάδι» κ. Σουλιδάκη Χρήστο και το μέλος ΔΣ κ. Κοϊνάκη Ιωάννη που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του ΣΕΗΜ, καθώς και την χορευτική ομάδα που αποδέχθηκε την πρόσκληση και καλωσόρισαν τους αδελφούς Κρητικούς συναδέλφους.
Ο ΣΕΗΜ θα ήθελε να εκφράσει την εκτίμηση και ευγνωμοσύνη του στους χορηγούς της βραδιάς.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οδύνη στην κηδεία του 57χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του

Σε κλίμα οδύνης και υπό βροχή τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής η κηδεία του άτυχου…

1 Μαρτίου 2024

Φοροδιαφυγή ενός εκατομμυρίου ευρώ στη βόρεια Ελλάδα – Στην «τσιμπίδα» της Οικονομικής Αστυνομίας δύο άτομα

Έλεγχος φορολογικών και χρηματοοικονομικών στοιχείων σε 2 άτομα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου…

1 Μαρτίου 2024

Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Ποιοι αποστρατεύονται και ποιοι παραμένουν

Ξεκίνησαν σήμερα οι ετήσιες τακτικές κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών…

1 Μαρτίου 2024

Πολωνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 17 ανθρώπους – Τρομακτικό βίντεο

Δεκαεπτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα από ένα αυτοκίνητο που τους παρέσυρε ενώ βρίσκονταν σε μια διάβαση…

1 Μαρτίου 2024

Θεία Λειτουργία στον Βόλο στη σλαβωνική γλώσσα

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των σλαβόφωνων πολιτών, η μητρόπολη Δημητριάδος πραγματοποιεί κάθε Σάββατο, στις 10 το…

1 Μαρτίου 2024

Αγώνες ακαδημιών στίβου με την επωνυμία “Νικητήρια” διοργανώνει η Νίκη

Μία μεγάλη γιορτή κλασικού αθλητισμού διοργανώνει το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου για όλους τους…

1 Μαρτίου 2024