Αθλητισμός

Έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα οι βετεράνοι της Νίκης 

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Νίκης, οι οποίοι έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογός τους αναφέρονται τα εξής:
«Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Νίκης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Σχεδόν όλοι ήταν εκεί και έστειλαν ένα αισιόδοξο μήνυμα πως η χοροεσπερίδα μας στις 31 Ιανουαρίου θα στεφτεί με επιτυχία. Άξιο αναφοράς είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τίμησαν την εκδήλωση οι βετεράνοι του Α.Ο. Τρικάλων δια της εκπροσώπησης του προέδρου Στεφ. Πιάζα και του αντιπροέδρου Χρ. Σακελλαρίου. Τυχερός του 2020 αναδείχθηκε ο βετεράνος Ζαγκαβιέρος Γιάννης κερδίζοντας το φλουρί με μια δωροεπιταγή των καταστημάτων Optic Stores Mitromaras.
Θέλουμε να θυμίσουμε ότι στην χοροεσπερίδα εκτός της βράβευση των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Νίκης, των προπονητών και της διοίκησης του 1987-1988, θα τιμηθούν και οι βετεράνοι Παπαπούλιος Γ., Λεφάκης Β., Ναλμπάντης Θ., Ζαγκαβιέρος Ι.,και Τελέγκας Β. για την διαχρονική τους προσφορά στον αθλητισμό.
Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της Νίκης με την παρουσία τους να συμβάλουν και αυτοί στην επιτυχία της χοροεσπερίδας μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το