Τοπικά

Εκμισθώνονται τέσσερα καταστήματα στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων

Mε 27 θέματα συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα, στις 2 το μεσημέρι, με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου. Στη συνεδρίαση αναμένεται να αποφασιστεί η εκμίσθωση των καταστημάτων Ε1, Ε2 και Ε3 του πολυώροφου κτιρίου στάθμευσης στην οδό Φιλελλήνων αλλά και η εκμίσθωση, μετά από δημοπρασία του καταστήματος που βρίσκεται στο δώμα του πάρκινγκ. Ακόμη θα αποφασιστεί η εκμίσθωση του κυλικείου του ΚΑΠΗ Αγριάς, τμήματος δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στις οδούς Λαμπράκη, Σαρανταπόρου, Παπακυριαζή στην περιοχή των Παλαιών και θα ανακληθεί απόφαση για την εκμίσθωση έκτασης 1.000 τμ στην τοπική κοινότητα Δράκειας για την εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας ενώ θα ληφθεί νέα.

Στα θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνεται η τροποποίηση της απόφαση του συμβουλίου που αφορά την έγκριση προμήθειας τριών μηχανημάτων έργου και ενός φορτηγού, η λήψη απόφασης αναφορικά τη διαχείριση του κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΥΑΜΒ, η κοπή τεσσάρων δέντρων αλλά και η χορήγηση παράτασης της εργοταξιακής παροχής ρεύματος για κοινωνικούς λόγους έως 31 Δεκεμβρίου 2021. Ακόμη θα ληφθεί απόφαση για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως στο οικοδομικό τετράγωνο 1187 στη συνοικία της Νεάπολης και αναμένεται να αποφασιστεί η εκποίηση παλαιών φωτιστικών σωμάτων.
Ακόμη, στο δημοτικό συμβούλιο έρχεται προς έγκριση και η προσθήκη προσωνυμίας στο Γυμνάσιο της Αγριάς ενώ θα αποφασιστεί η κατανομή της επιχορήγησης λειτουργικών δαπανών των σχολείων (α΄δόση έτους) και η αποζημίωση των εθελοντών σχολικών τροχονόμων για το πρώτο τρίμηνο του 2021.
Οι δημοτικoί σύμβουλοι θα αποφασίσουν επίσης την τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το