Τοπικά

Εκμισθώνεται μέρος του «Τοπάλειου» στα Κάτω Λεχώνια

 

Τη μίσθωση μέρος του ισογείου και του πρώτου ορόφου του «Τοπάλειου» δωρεά του 2ου Δημοτικού Κάτω Λεχωνίων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου με τη διενέργεια δημόσιας, προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας. Η μίσθωση θα γίνει για έξι χρόνια.
Το οίκημα βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδας Κάτω Λεχωνίων, στην πλατεία Καβούρα έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, έχει επιφάνεια ισογείου 44,32. τ. μ. και ορόφου 49,90 τ.μ., αποτελούμενο για κάθε όροφο από τέσσερα δωμάτια και ενός λουτροκαμπινέ. Θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως γραφείο – χώρος διοργάνωσης πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων – έδρα νομικών προσώπων, των οποίων οι σκοποί συνάδουν με την εκπαίδευση, την πνευματική και εκπολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής κ.λπ. Ο τελευταίος πλειοδότης είναι υποχρεωμένος να δηλώσει υπεύθυνα ότι το προορίζει για τη χρήση που αναφέρεται παραπάνω, απαγορευμένης της αλλαγής της χρήσης, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του εκμισθωτή.
Επίσης στο ισόγειο του οικήματος φιλοξενείται και θα παραμείνει το Αγροτικό Ιατρείο της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδας Κάτω Λεχωνίων επειδή προσφέρει αναγκαίες υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία. Ο χώρος που χρησιμοποιείται από το Αγροτικό Ιατρείο είναι στο ισόγειο τα δύο δωμάτια και το λουτρό.
Άρα στη δημοπρασία θα εκμισθωθούν, το ισόγειο, τα δύο δωμάτια και όλος ο πρώτος όροφος.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των 50€ σύμφωνα με το τελευταίο συμφωνητικό της πρώην Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λεχωνίων.
Η δημοπρασία θα γίνει ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Διεξαγωγής Δημοπρασιών της Σχολικής Επιτροπής στα γραφεία της (οδός Επτά Πλατανίων – Αρ. Ζάχου ) την Τρίτη 11/10 στις 11.00 πμ.
Αν η δημοπρασία κριθεί άγονη, τότε θα επαναληφθεί μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής (Επτά Πλατανίων – Αρ. Ζάχου).

Share
Ετικέτες: Τοπάλειο

Πρόσφατα άρθρα

Ελεύθερος με όρους ο νοσηλευτής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση – Η απόφαση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή ο νοσηλευτής του…

21 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικες ευχές στο Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου

Ευχές για “Καλά Χριστούγεννα” και “Ευτυχισμένο το 2024” αντήλλαξαν σε μια λιτή τελετή σήμερα το…

21 Δεκεμβρίου 2023

Αναπληρωτές: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια κατά την περίοδο των γιορτών

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,…

21 Δεκεμβρίου 2023

Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο παιδί – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Παράσυρση ανηλίκου από Ι.Χ. σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/12) στη δυτική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με…

21 Δεκεμβρίου 2023

Άσκηση σεισμού από τη ΛΕΔ Μαγνησίας

Άσκηση Σεισμού που εξελίχθηκε σε Χριστουγεννιάτικη γιορτή με κάθοδο του Αϊ Βασίλη από την ταράτσα…

21 Δεκεμβρίου 2023

Έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία: «Φοβόμαστε πως το Γκρίνταβικ θα εξαφανιστεί από τον χάρτη» – Συγκλονίζουν οι κάτοικοι που έφυγαν από τα σπίτια τους

Και φέτος τα χριστουγεννιάτικα φώτα γύρω από την πρωτεύουσα της Ισλανδίας, το Ρέικιαβικ, θα έκλεβαν…

21 Δεκεμβρίου 2023