Τοπικά

Εκλογές στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου – Β. Σποράδων

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου – Β. Σποράδων με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί στα μέλη του ότι «σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 75/27-5-2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της γενικής συνέλευσης Νο 61/14-6-2020 «Περί Εκλογών για την ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου, Εποπτικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην αντιπροσωπευτική Γενική Συνέλευση οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 21 Ιουνίου.
Το ωράριο ψηφοφορίας θα είναι από 8 π.μ. – 14.00, ενώ θα λειτουργήσουν τρία εκλογικά τμήματα για τη διενέργεια της ψηφοφορίας ως εξής:
– Εκλογικό τμήμα Κεντροανατολικού Πηλίου. Η ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία του Συνεταιρισμού στα Άνω Λεχώνια με προσέλευση των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του Συνεταιρισμού από τα χωριά: Άγιος Βλάσιος, Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Άνω – Κάτω Λεχώνια, Άγιος Λαυρέντιος, Αγριά, Ανήλιο, Τσαγκαράδα, Βόλος, Ν. Ιωνία, Βυζίτσα, Δράκεια, Ζαγορά, Καλά Νερά, Μακρινίτσα, Μηλιές, Ξουρίχτι, Πινακάτες, Πορταριά, Πουρί.

– Εκλογικό τμήμα Νοτίου Πηλίου. Η ψηφοφορία θα γίνει στα γραφεία του Συνεταιρισμού στην Αργαλαστή (ελαιοτριβείο) με προσέλευση των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του Συνεταιρισμού από τα χωριά: Αργαλαστή, Ξινόβρυση, Αφέτες, Λαύκος, Μηλίνα, Νεοχώρι, Προμύρι, Συκή, Τρίκερι.
– Εκλογικό τμήμα Σποράδων. Η ψηφοφορία θα γίνει στο κτίριο της κοινότητας Γλώσσας με προσέλευση των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του Συνεταιρισμού από τα χωριά Γλώσσας και Κλήματος Σκοπέλου.
Στα εκλογικά τμήματα θα υπάρχει δικαστικός αντιπρόσωπος και τριμελής εφορευτική επιτροπή. Οι ψηφοφόροι να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.
Για οποιαδήποτε πρόβλημα θα απευθύνεστε στην υπάλληλο του Συνεταιρισμού και στο τηλέφωνο 6989/992252.
Παρακαλούνται οι παραγωγοί σε μαζική συμμετοχή στη διαδικασία των εκλογών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το