Τοπικά

Έκλεβε ηλεκτρικό ρεύμα για μία τριετία κάτοικος της Νέας Ιωνίας

Κατηγορούνταν για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας επί μια τριετία περίπου και χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε ερήμην με ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Πρόκειται για κάτοικο της Ν. Ιωνίας, που κατηγορούνταν ότι το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου του 2017, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, είχε καταναλώσει παράνομα ηλεκτρική ενέργεια συνολικής αξίας 2.000 ευρώ περίπου.
Εξάλλου το Μονομελές Πλημμελειοδικείο επέβαλε χθες ερήμην, ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, σε έναν 41χρονο, καθώς τον έκρινε ένοχο για μη καταβολή διατροφής. Ο 41χρονος, με καταγωγή από την Αμαλιάδα της Πελοποννήσου, κατηγορούνταν πως από τον Μάϊο του 2018 μέχρι τον Απρίλιο του 2019 δεν είχε χορηγήσει τη διατροφή για το παιδί του, ύψους 3.000 ευρώ περίπου.
Τέλος το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με τριετή αναστολή και δυνατότητα έφεσης, σε έναν 62χρονο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη ανώνυμης εταιρίας, καθώς τον έκρινε ένοχο για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών σε εργαζόμενή του. Ο 62χρονος κατηγορούνταν ότι δεν είχε καταβάλει δεδουλευμένες αποδοχές για το έτος 2015 στην εργαζόμενη, ύψους 3.000 ευρώ περίπου. Η εργαζόμενη παρέστη στη δίκη και κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας, ενώ ο 62χρονος δικάστηκε ερήμην.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το