Αθλητισμός

Έκλεισε Βολιβιανό επιτελικό μέσο ο Ολυμπιακός Βόλου

Είναι γεγονός, πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ανάγκη από επιτελικό μέσο, καθώς στη θέση αυτή υπάρχει μόνο ο νεαρός Χρήστος Κατσούκης. Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» φρόντισαν να κινηθούν δραστήρια στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και ήρθαν σε συμφωνία με νεαρό Βολιβιανό μέσο.

Είναι 23 ετών, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ομάδα Α’ κατηγορία της πατρίδας του, η οποία βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 4η θέση. Είναι διεθνής με την ομάδα U19 της Βολιβίας και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστή με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα, θα περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα και στη συνέχεια, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα έρθει στον Βόλο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να αρχίσει προπονήσεις.

Στον Ολυμπιακό κινούνται δραστήρια να ολοκληρώσουν δύο ακόμη μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα ενός ακραίου επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το